úterý 18. prosince 2018

Aqualand moravia narozeniny

Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen! Schnell und einfach zu nutzen.


V průběhu dne je pro vás připraven bohatý program.

Těšit se můžete na bubenickou show v podání Jumping Drums , velkou pěnovou párty , nabitý animační program , který se postará o vaši zábavu. Príjemné dobré ránko a úspešný štart do nového pracovného týždňa Vám prajeme :) Dajte LIKE. Minicomp Brno závody ve freedivingu - nádechovém potápění. První návštěvníci nás mohli navštívit. Během dne plného smíchu a zábavy se můžete těšit na stand-up comedy Richarda Nedvěda, celý den Vás bude bavit DJ a moderátor v jedné osobě Ondřej Vodný, čeká na Vás slavnostní rozkrojení narozeninového dortu.


Aqualand Moravia vám přeje všechno nejlepší! Naleznete jej v Pasohlávkách na jižní Moravě s nádherným výhledem na Pálavu. Děti i dospělí si zde užijí nekonečnou zábavu.

Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! A jenom loni jej navštívilo přes 7tisíc lidí. Pro návštěvníky si při příležitosti oslav připravil. Nejmodernější a největší aquapark v České republice.


Vytvořili jsme na tuto počest klíčový vizuál a také různé aplikace - samolepky, trička, kšiltovky atd. V košíku nemáte žádnou položku. Jsme rádi, že se k nám lidé vracejí. Návštěvnost rok od roku roste. Snažíme se proto naše služby vylepšovat a rozšiřovat.


A naše narozeniny s nimi chceme tradičně oslavit. Dnes většinu řidičů překvapila sněhová kalamita. Při řádění ve vodě člověku také pěkně vyhládne a vyschne v hrdle. Mrkněte se na kompletní výčet míst, kde se občerstvit.


Ve venkovní zóně je burger bar i pizzerie, dáte si dobroty z grilu, ledové tříště i oddych v chill out zóně. Nechte se vtáhnout do děje a užijte si pobyt v hotelu AQUALAND INN, jediného… Více informací. Souhrn nejbližších akcí, festivalů, zábavy a spousta dalšího na jižní… 7. Léto otevřených sklepů v Pav.

Oslavy půlkulatin proto budou probíhat ve velkém stylu. Vrcholem oslav pak bude vystoupení oblíbeného trapnomága Richarda Nedvěda. Zabudli ste údaje na prístup k účtu?


Již od svého otevření se vedení aquaparku snaží vylepšovat služby zákazníkům. Aquapark má však velké plány také do budoucna. Tak nepropásněte příležitost, vezměte děti a užijte si den plný zážitků.


Vstupenky můžete samozřejmě zakoupit přímo na našich pokladnách nebo na eshopu, kde jsme letos poprvé spustili letní předprodej vstupenek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky