pondělí 17. prosince 2018

Čerpadla do zahradních jezírek

Díky tomu můžeme chovat v jezírku vodní živočichy a rostliny. Je možné zahradní jezírko oživit také čerpadly s fontánou. Fontána působí další oživení jezírka z pohledu designu a současně zvyšuje okysličení vody v jezírku.


Zajímejte se o příkon jezírkového čerpadla, výtlačnou výšku, přepravní množství vody a napojení čerpadla do jezírka na cirkulační systém. Důležité je také vědět, jestli čerpadlo bude montované na sucho anebo v mokré instalaci.

Jezírková čerpadla nejsou samonasávací, a proto je potřebné je montovat v nátočné výšce. Do zahradních jezírek a fontán nabízíme šiřoké výkonnostní spektrum čerpadel. Oblíbené jsou zejména čerpadla značek Atman, Aqua jet, Laguna, Jebao nebo Pontec.


Jak už z tohoto označení vyplívá, tak se společně s Vámi budeme snažit zlepšit život těm méně šťastným zvířátkům. Pro tento krok jsme se rozhodli. Filtry do zahradních jezírek Kompresory do zahradních jezírek Osvětlení zahradních jezírek UV sterilizéry.


Dekorace, fontány a kaskády.

Přestože níže uvádíme základní rady, jak vybírat vhodná čerpadla pro zahradní jezírka, je lépe se vždy poradit s odborníkem. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Přihlašte se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail.


Maximální výtlak: m. Tato čerpadla využijete ve vašich fontánách a zahradních jezírcích pro vytváření fontánových efektů. Jejich součástí bývají různé fontánové nástavce, které vytvářejí vodní efekty a zpestřují každé jezírko. Kromě potěšení z pohledu, tato čerpadla podporují i okysličování vody, které je důležité pro ryby, rostliny a podporuje i funkci filtrace. CZ má povinnost evidovat tržby a vystavovat účtenky EET v případě platby v hotovosti (při osobním odběru) nebo pokud zákazník zaplatí.


Vítáme Vás v našem e-shopu, kde nabízíme keramické a kamenné fontány, jezírková čerpadla , značkové filtrace pro jezírka, UVC lampy a další značkové. Pro čistou a znečištěnou vodu s velikostí částic do mm. Pro odvodnění sklepů při záplavách, kanalizaci, vyprazdňování zahradních jezírek a nádrží.


Bezúdržbový rozběhový kondenzátor s ochranou proti přetížení, plášť čerpadla z nerezové oceli, samočisticí oběhové kolo VORTEX z norylu. V kategorii čerpadla do jezírek naleznete spolehlivá čerpadla AL-KO, která zajistí dostatečné okysličení nutné pro zdravý život vodních rostlin a obyvatel jezírka. Kvalitní vodní čerpadla německé firmy Seliger GmbH pro venkovní.


Tlaková Čerpadla do vrtu Do vrtaných studní Sudová čerpadla Benzínová čerpadla Benzínová Vodárny, tlakové nádoby Vodárny Příslušenství k čerpadlům. Bude determinováno Doručení.

Nabízíme široký výběr jezírkových čerpadel pro potůčky, fontány a další vodní prvky, dále výkonná čerpadla pro filtrační systémy nebo čerpadla proti zamrzání hladiny jezírka. Váš pes, kočka a jiná zvířata. Chovatelské potřeby, krmivo, veterinární rady, výchova a výcvik. Vybírejte ze značkových čerpadel Aquaking nebo Jebao. Jejich úkolem je v jezírku zajistit dostatečnou cirkulaci vody a tím.


Vše okolo jezírek koupit o objednat u OBI. Dodáváme čerpadla a filtry pro zahradní jezírka, podvodní světla, světla do zahra hladinové sběrače, přípravky pro úpravu vody (chemické přípravky), likvidátory řas, vzduchovací motory, ohřívače, rozvody, ventily a řadu dalších doplňků a příslušenství pro zahradní jezera, biotopy a bazény – tedy veškerý sortiment, který k budování a údržbě zahradního jezírka potřebujete. Nabízíme i akční sady a komplety pro zahradní koupací jezírka. Gardena Výrobce 5W Výkon 4. Hmotnost Oběhová Druh Kalová mohou čerpat kapaliny s obsahem nečistot.


Fonatánová se používají do zahradních jezírek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky