pondělí 24. prosince 2018

Držák na řezání dřeva

Pan Kalivoda si sestrojil držák palivového dřeva pro řezání motorovou pilou tak, aby mohl dřevo řezat sám a nepotřeboval pomocníka. Klády se po vložení do držáku upevní ramenem. See more ideas about log Halter, Holzklotzsäge and Holzspalter.


Držáky na dřevo - Jiří Zahradník. Jsem český výrobce kvalitních držáků a samosvorných koz na řezání dřeva motorovou pilou. Rozměry balení: 900x600x35 váha kg.


Samosvorná koza - držák pro řezání dřeva. Jednoduchý a účinný systém sevření dřeva vlastní vahou mezi zuby stojanu. Vhodné jak pro použití s motorovou, tak ruční pilou.


Veškeré informace o produktu. Praktickou kozu na řezání dřeva společnosti Magg jistě ocení každý, kdo často pracuje se dřevem a skvěle poslouží například při přípravě otopu na zimní sezónu. Jak nařezat velké množství dřeva ve velmi krátké době? A navíc bezpečně a pohodlně.


Objednejte si TecTake kozu. Je vhodná pro polena do průměru cm. Lehká koza pro řezání dřeva. Koza na řezání dřeva je vybavená držákem na řetězovou motorovou pilu. Pomocí držáku můžete řezat jen jednou rukou , zatímco druhou přidržujete a posunujete dřevo po koze.


Stojan s držákem pily umožňuje řezání kulatých polen , prken, trámků i palet. Osobně jsem na něm zpracovával kulatinu z mladého borového polomu, kde délka kmínků dosahovala i přes metry. Skládací hliníková podpěra na řezání dřeva. Na jedno naložení dokážete pořezat půl kubíku kulatiny do pěti minut. Koza (držák) na řezání dřeva - stavební koza Stojany na řezání dřeva zrychlují a usnadňují vaši práci.


Jistě znáte dřevěné kozy na řezání dřeva , to už je ovšem minulost. Prodám přenosnou sestavu na pořez dřeva. Hecht 9stojan na řezání dřeva. Je vyrobena z robustní pozinkované konstrukce se nohami, s nastavitelnou pracovní výškou 60–64–cm. Průměr polen maximálně cm.


Maximální zatížení 1kg. Parametry koza na řezání dřeva tlouška plechu. Hmotnost konstrukce je kg. Nabízím držák na pořez palivového dřeva. Na fotografii větší vlevo.


Kláda v koze váží kg :-). Stojan, holder, koza, motorová pila, řezání, pořez, otop. S touto kozou může jediná osoba bez.


Všechny informace o produktu Střešní krytiny držák ochranného úhelníku do dřeva nerez DUDa N, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze držák ochranného úhelníku do dřeva nerez DUDa N. Na Heurece využíváme pe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky