pátek 21. prosince 2018

Plastová nádrž na vodu 1000 l

Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Trápí vás letní sucha a vyprahlé záhony na zahrádkách? S touto nádrží si můžete zadržovat vodu z okapů. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Na Vaše přání vyrobíme plastovou nádrž. Vámi požadovaných rozměrů. Oblast použití: Akumulace dešťové vody Akumulace pitné vody Pro os. Nádrže na zalévání zeleniny,zahrady.


V nádržiach bola zmes do ostrekovačov (alkohol), čiže sú relatívne čisté.

Plastová nádrž na čistou vodu bez závadných látek. V niektorych bola zmes do chladičov, stačí ich prepláchnut vodou a saponátom. Vsetky disponujú velkym hornym otvorom a vypustnym ventilom. Jedna nádrž je čierna (60€) a dve sú v. Nadzemní nádrž na vodu využitelna k předzásobení objektu pitnou vodou, nebo pro posilovací stanice. Pevně věříme, že produkt, který hledáte v naší nabídce na srovnávači CoChceš.


Opatřena je potravinářským atestem, díky kterému je vhodná i na potraviny. Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. IBC kontejner i na sprchování. Naše servisní oddělení zajištuje zákazníkům odborný záruční i pozáruční servis výdejních nádrží, výdejních.


Vyřizlý otvor na kyblík. Akumulační plastová nádrž na dešťovou vodu CLEARO 1. Součástí dodávky je plastový pochozí poklop. Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu Vám umožní efektivně využívat dešťovou vodu. Osvědčená konstrukce, 1 vodotěsnost a životnost pro několik generací.


A to vše za bezkonkurenční cenu, navíc s kvalitním příslušenstvím. Kvalitní plastová samonosná jímka z nového materiálu bez přidání recyklátu.

Vhodná na dešťové a splaškové vody. Uzamykatelný poklop v ceně! Možno dokoupit prodloužení kmína o nebo cm.


Plastové nádrže podzemní, samonosné, pro zadržování dešťové vody. Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. UN certifikátu – vhodná najmä na dažďovú vodu , zavlažovanie, tekutý odpadn, na stavby a pod. K dispozícii aj väčšie množstvo. Díky svému tvaru při svém objemu zabírá minimum místa a je praktickou ozdobou zahrady.


Nádrž je vybavena horním otvorem o. Zahradní nádoba na dešťovou vodu Classico má praktické rozměry a dekorativní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky