středa 19. prosince 2018

Barel na pitnou vodu s kohoutkem

Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové kanystry, plastové sudy i plastové sudy s víkem s kohoutkem i bez. Sudy a kanystry jsou vyrobeny vyfukovací metodou z vysokomolekulárního polyetylenu (HDPE) s ochranou proti UV záření. Nestohovatelné plastové kanystry s kohoutkem nebo výpustnou hubicí jsou vyrobeny z HPDE materiálu. Jsou certifikovány pro styk s potravinami.


OBJEM PLASTOVÝCH KANYSTRŮ až l PŘEDNOSTI PLASTOVÝCH KANYST. Uzávěr je vhodný ke skladování a přepravě kapalných látek.

Navíc je součástí kanystru výpustný. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších. Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu vyroben, dlouhodobě odolává venkovním vlivům.


Do spodní části se umisťuje výpustný kohoutek pro pohodlné napouštění vody, například do konve. Výpustný kohout je součást balení, není předem namontován. Masivní barel na vodu s obsahem 2l Masivní barel na vodu s obsahem 2l Široké hrdlo s neprotíkajícím uzávěrem z nerezové oceli Pohodlné držadlo a nylonový držák víka Ekologická alter. Praktické vylévání pomocí kohoutku.


Spring Zařízení na úpravu pitné vody pro instalaci pod.

Plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů. Schau Dir Angebote von Barels auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche.


Alles finden, was Sie brauchen. Wir machen die Rückgabe einfach. Skladem i další kanystry jiných velikostí. Kanystry mají potravinářský atest. Osobní odběr nebo odeslání.


Barel má z jedné strany vylisované ucho pro pohodlné držení při pití. Kategorie s nejvíce nabídkami. Vak na vodu Camelbak 3L (hydratační vak) woodland. Filtr na pitnou vodu dokáže filtrovat i vodu ze studny.


Pokud potřebujete na vaší zahradě pitnou vodu a nemáte ji zrovna k dispozici, poslouží vám tato nádoba na vodu s praktickým uzávěrem, která má dole. Skládací nádoba na vodu s kohoutkem. Je perfektní na domácí limonády, vodu i míchané nápoje.

Zasílací cena tohoto zboží. Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody, kolik chcete. Poptávka: plastový barel na pitnou vodu s kohoutkem , Brno - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Sicher durch den Winter. Sud na dešťovou vodu 300l s kohoutkem. Dobře těsnící vypouštěcí kohoutek ,možnost stohování více kanystrů na sebe, praktický tvar s madlem pro přenášení. Díky použitému materiálu je vhodný i na pitnou vodu.


Detailní popis produktu. Hodnotenie produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky