čtvrtek 20. prosince 2018

Hollywoodská houpačka

Schnell und sicher online buchen. Jetzt buchen mit Booking. Viele Unterkünfte – tolle Preise! Ihre Buchung direkt bestätigt! Einfach, schnell und sicher buchen!


Pro děti houpačka , pro velké lavička.

Houpačky na zahradu a dětské houpačky vybírejte na FAVI. S troškou šikovnosti s můžete snadno sami postavit oslnivou hollywoodskou zahradní houpačku. Hollywoodská houpačka Meru.


Stojan: cca 190x105x192cm (šířka x hloubka x výška) - Nosnost lehátka až 2kg. Hledáte zahradní houpačka hollywood ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Masivní závěsná houpačka ve tvaru kruhu je díky nosnosti 1kg vhodná nejen pro děti, ale i pro dospělé.


Rozměrná sedací plocha nabízí dostatek prostoru pro houpání i lenošení. Klenutá stříška proti slunci přináší dodatečné zabezpečení a chrání před sluncem - bez ohledu na to, kde je houpačka umístěna.

Pohodlná hollywoodská houpačka do vaší zahrady! Pohodlně se pohoupat a uvolnit po náročném dni. Na to se člověk může těšit.


HAMMOCK houpačka Velká kovová houpačka, která složí jako venkovní postel. Ideální řešení pro ničím nerušený. Zahradní hollywoodská houpačka DOMIMIKA je snem. Každá hollywoodská houpačka je odolná vůči povětrnostním vlivům, některé modely i proti UV paprskům a dešti.


Během deště stékají kapky po střeše, takže úplně nenasákne. I přesto se doporučuje natáhnout na houpačku po použití. Konstrukce je kovová, látka z polyesteru. Výhodou je praktická, naklápěcí stříška, která poslouží jako stínidlo proti slunci.


Mezi sedadly se nachází taška a odkládací stolek. Venkovní zahradní houpačka až pro osoby. Pevná kovová konstrukce. Tato zahradní houpačka má atraktivní moderní design a je ideální na zahradu či terasu.


Kč Skladem HOLLYWOOD houpačka - sv. Pro ty je houpačka - třeba ta hollywoodská - ideálním místem k odpočinku. Westwing má pro vás výběr těch nejzajímavějších houpaček a také tipy, jak si mezi nimi vybrat tu správnou.

Staňte se členem našeho klubu a získejte slevy až na náš exkluzivní sortiment. Odpočinek ve společnosti. Podívejte se na aktuální letáky OBI případně na aktuální produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo zahrada - relax. Houpačka Monkey´s Home Baby je plastová houpačka od výrobce KBT NV. Je vhodná i pro nejmenší a to sice pro děti ve věku 0-let.


Maximální nosnost houpačky je kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky