čtvrtek 27. prosince 2018

Skimmer do bazénu

Preisvergleich App zum Download! Erstklassige Experten-Beratung, schnelle Abwicklung bei Verkauf und Versand! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Riesenauswahl an Markenqualität. Skimmer Skgibt es bei eBay!

Sú nenáročné na obsluhu, a predsa elegantné. Pri tomto type bazénu môžeme hovoriť o najoptimálnejšom pomere cena. Typ skimmeru se určí dle konstrukce bazénu.


Do tohoto otvoru se skimmer následně osadí a teprve poté se tento otvor došaluje a dobetonuje. Pokud stavíte bazén svépomocí, podívejte se na náš článek o osazení bazénových prvků do betonu , kde je vše podrobněji popsáno. Závesný skimmer - zberač hladinových nečistôt.


Vďaka tomuto zariadeniu sa zberajú plávajúce nečistoty z hladiny do filtrácie.

Vhodné najmä pre bazény INTEX. Pro předvyrobené bazény (plastové, polypropylenové) nebo pro bazény ze ztraceného bednění s vnitřní fólií je určený skimmer „do folie“. Pro bazény ze ztraceného bednění, které nebudou mít vnitřní fólii, ale jen nátěr, je určený skimmer „do betonu“. Rozdíl mezi nimi je ten, že skimmery „do fólie“ obsahují těsnění k fólii, resp.


Je vyroben z tvrdého odolného plastu. Jeho montáž je velmi jednoduchá. K tomu jsou u každého skimmeru druhy nástavců. Jeden z nástavců je určen pro bazény s nafukovacím okrajem a druhý je určen pro bazény s kovovou konstrukcí.


Obsahem balení jsou oba dva typy upevnění. Oba dva typy upevnění viz. Zároveň také slouží jako sběrač nečistot z hladiny bazénu a připojení pro ruční nebo poloautomatický vysavač. V naší nabídce najdete skimmery plastové.


Polypropylenový plast s dlouhou životností, odolný vůči bazénovým chemikáliím. Bazénový sběrač nešistot z hladiny bazénu. Závěsný skimmer pro bazény Intex s min.

Výrazně zlepšuje kvalitu vody a disponuje robustní konstrukcí z plastu, který je odolný bazénové chemii. Průměr filtračního koše je cm. Nabízíme širokou nabídku skimmerů do Vašeho bazénu. Balení obsahuje skimmer s košíkem k zachycení hrubých nečistot, propojovací hadici, redukce k připojení na průchodky stěnou bazénu INTEX (průchodky stěnou nejsou součástí) držák na nafukovací límec i trubkovou konstrukci bazénů INTEX.


Zvyšný výkop sa zasype zeminou a zhutní. Toto riešenie je najvhodnejšie v prípade, ak máte na stavbu bazénu obmedzený čas alebo málo zručnosti. Hladinové nečistoty skimmer stahuje do filtrační jednotky (pískový filtr) a za pomoci trysek se čistá voda vrací. Doporučuji pracovníkovi obchodu odměřovat množství přesněji.


Nečistoty, jako jsou hmyz, listí a další plovoucí nečistoty, jsou nasávány do sběrače a zachycovány v sítu na nečistoty. Díky tomuto zařízení jsou sbírány plovoucí nečistoty z hladiny do filtrace. Filtrační skimmerový systém funguje na principu nasávání vody do pískového filtru přes hladinový sběrač, přičemž hladina vody je snížená oproti úrovni hrany bazénu. Zamezuje růstu řas a vzniku minerálních zákalů a usazenin během zimní přestávky.


Díky svým vlastnostem značně ulehčí jarní čištění bazénu. Přípravek zamezuje růstu ř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky