pondělí 17. prosince 2018

Kozy na řezání dřeva

Schau Dir Angebote von Kozy auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Get without the ads. Skip trial month free. Unsubscribe from KarelP00? Držáky na dřevo - Jiří Zahradník.


Jsem český výrobce kvalitních držáků a samosvorných koz na řezání dřeva motorovou pilou. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Stojan na řezání se dá rychle složit jednoduchým sklapnutím.

V tomto tvaru koza zabere minimum místa a je připravena k transportu nebo k uskladnění. Podpěra na řezání dřeva se dá v případě potřeby velice snadno a rychle rozložit až na samostatné konstrukční elementy tyčí z profilovaného pozinkovaného plechu. Tím získáte prostorově nejúspornější variantu pro skladování.


Jestliže pravidelně řežete větší várku palivového dřeva , pak je koza naprosto neocenitelným pomocníkem. V dnešní době sice není problém, něco. Užitečným a potřebným příslušenstvím pro motorové pily jsou skládací nebo samosvorné kozy.


Stačí, abyste do konstrukce umístili dřevěnou kládu, a. Koza na řezání dřeva Agma. Konstrukce byla vyvinuta ve Švédsku. Horní držák s drápy upevní dřevěný kmen, hranol i prkno.


Proti řezání po kouskách běží pila jen zlomek doby, takže ušetříte na benzínu, snížíte emise a zkrátíte řev motoru, dráždící sousedy. Skladný Oregon váží jen 1kg a unese až 1kg dřeva. Nepostradatelný pomocník pro přípravu dřeva na zimní období. Výškově stavitelná (dle průměru řezaného dřeva).


Technické parametry: Šířka cm. Po dohodě možnost parametry upravit). Povrchová úprava: žárový zinek (odolný proti oděrům).

Box 3-patrový na cukroví. Piknikový box využijete na přepravu potravin při výletech, k vodě, ale také pro přenášení chlebíčků, jednohubek či. Praktická pracovní koza vyrobená z bukového dřeva. Dodáváme v demontu včetně veškerého spojovacího materiálu a návodu. Pracovní kozy vlastní výroby PINIE Lubná Vám zajistí maximální efektivnost a pohodlnost řezání.


Nabídka tří druhů koz dřevěných a jedna masivní. HECHT 9- koza na řezání dřeva - Skládací podpěra na řezání dřeva. Je vhodná pro polena do průměru cm.


Lehká koza pro řezání dřeva. Průměr trubek kozy mm Označení panelů kozy pro možnost řezání polen s délkou 2 a cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky