čtvrtek 27. prosince 2018

Bylinková marináda

Marináda z olivového oleje, bylinek a koření. Podívejte se na fotografie a hodnocení ostatních kuchařů. Tématické fráze: bylinková marináda na kuře marináda bylinkova marinada na kureci maso bilinková marináda bylinkova marinada na maso marinády z bylinek marinady marináda z bylinek marináda na kuřecí maso bylinkova příprava marinády recept na marinádu marinada recept blinkové marinády domaci marinada domaci marinady bilynková sůl bilynková marináda recept na marinádu. Maso už jsem nesolila, protože v gril. Jogurtová marináda s bylinkami 15.


Brazilská marináda pro grilování 16. Bylinková marináda s vínem 13. Meduňková marináda s mátou a jogurtem 17. Všechny tekuté složky pořádně zamícháme a přidáme nasekaný tymián.


Maso necháme odpočinout maximálně minut, jinak začne křehnout. Pred grilovaním zvyšky marinády z mäsa utrieme papierovou utierkou, aby bylinky pri grilovaní neprihoreli. Ingredience: ½ šálku nasekané cibule, ½ šálku citronové šťávy, ¼ šálku oleje, ½ lžičky soli, ½ lžičky sušeného celeru, ½. Tip na jednoduchou marinádu hodící se nejen na maso.


Tato marináda se hodí ke všem masům, nejlépe se svou chutí ale doplňuje maso drůbeží. Skvělou funkci má při grilování křidélek, protože se jim díky ní nespálí kůžička, a tak budou mít čas se propéci uvnitř. Kuřecí prso v príma marinádě.


Jakou dělám já marinádu. Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Tmavá marináda vhodná na žebírka, či jiné pečené nebo grilované maso, skvělá je i na zeleninu. Nebudete vlastně ani pořádně vědět, z čeho se skládá a nakonec vám nemusí vůbec chutnat. Naložené maso navíc stojí mnohem víc.


Na alobal potřený olejem dáme hermelín, posypeme ko. Labužnický grilovaný hermelín. Jestli chcete větší pikantnost, můžete přidat chilli.


Medová marináda na grilovaná stehna, žebra i ryby. Nechte se omámit skvělou vůni bylinek. Složení: pepř, česnek, cibule, rozmarýn. Množství oleje přizpůsobíme podle množství masa.


Grilovaná žebírka marináda 150g Kč Quick view. Gyros marináda 80g Kč Quick view. Italská marináda 80g Kč Quick view. Talianska bylinková marináda na hovädzie, bravčové, teľacie a jahňacie mäso - PL olivového oleja - PL horčice - grilovacie korenie - PL oregana - citrónová marináda na hydinu, ryby a plody mora - PL olivový olej - PL MAGGI tekuté.


Pokud milujete grilovaná masa, pak si dopřejte ta nejlepší – hovězí steaky. Recepty pre chutný život. Nakupte to nejlepší maso, kvalitní olej a zkoušejte koření i bylinky.


No a jestli potřebujete inspiraci, využijte naše recepty na nejlepší marinády. Do vzniknutej marinády naložíme mäso (kuracie krídla, prsia ale aj bravčové mäso) aspoň na hodín. Táto funkcia je len pre prihlásených!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky