úterý 25. prosince 2018

Plážové lehátka skládací

Třícentimetrová vrstva kvalitního a hutného molitanu poskytuje nejvyšší komfort na nerovném povrchu a. Skládací plážová lehátka české kvality ještě více zpříjemní váš celodenní letní pobyt u vody. V naší nabídce naleznete například praktická skládací lehátka v mnoha vzhledech, které využijete při ležení přímo na písku či trávě, nebo na zahradním lehátku u bazénu. Zahradní lehátka ) Hodnocení produktu:. Pořiďte si skládácí plážové lehátko.


Díky svému provedení je velmi skladné a prakticky okamžitě složené.

Rozměry jsou více než příjemné. Skládací zahradní lehátka jsou ideální volbou, pokud nemáte dostatečný prostor pro uskladnění. Takové skládací zahradní lehátko se pyšní velmi snadnou manipulací. Pohodlné skládací plážové lehátko Happy Green.


V naší nabídce naleznete praktické prošívané plážové podložky a skládací plážová lehátka v mnoha vzhledech, které využijete při ležení třeba přímo na písku, ale i kamíncích či trávě, nebo na zahradním lehátku u bazénu. Lehátko je vhodné pro odpočinek na pláži i zahradě. Záhradné skladacie a plážové ležadlá na sklade.


Plážové skládací lehátko je vhodné na každou letní dovolenou. Dodáváme dle skladových zásob.

Skvělý pomocník na kamenité pláže. Lehátka jsou měkká, lehká a připravená k okamžité akci. První typ lehátka je navíc vybaven nafukovacím polštářkem a na spodní straně má hliníkovou vrstvu, která dobře izoluje. Objednejte si tohle kvalitní lehátko na pláž za dobrou cenu v eshopu Mikaton. Máme tuhle podložku lehátka , na které.


K dispozici v barvě žluté. Spodní strana je zhotovena z pevného a odolného PVC, horní strana z bavlny s potiskem v různých designech. Sekačky, květináče i zahradní nábytek- vyberte si z nabídky desítek online obchodů a. Všechna námi nabízená lehátka jsou pratelná , rychleschnoucí a díky polyesterové podšívce lehce udržovatelná. Máme pro Vás kvalitní skládací lehátka do kempu, na chalupu, pro potřeby sportovních akcí nebo potřeby obce, řešení krizových situací. Díky tomu se dobře přenáší i převáží.


Výplň polyuretanová vložka - měkké ome. Tvar lehátka je pohodlný a ergonomický. Za bezkonkurenční cenu získáte kvali. Povrchová úprava: PES, bavlna, vnitřní výplň: 100=PUR, molitan. Dlouhá životnost díky ocelové konstrukci a pevnému potahu.


Překvapí vás svou nízkou hmotností a. Naše plážové lehátko skládací má praktická ucha, po složení lze lehátko pohodlně vzít jako tašku. Toto zboží vysoké kvality je vyrobeno z materiálů pocházejících z EU.

Většina ze skládacích židlí je nastavitelná a může být použita pro sezení, které je příjemné například pro čtení oblíbené knihy nebo se dá také uvést do polohy polo-lehu. Výplní jsou trubky z nenasáklivého molitanu, do sebe vzájemně zapadající a umožňující úsporné složení lehátka do úhledného balíčku. Potah je bavlněný s příměsí polyesteru kvůli omezení nasáklivosti. Dodání je možné ve dvou barevných odstínech.


Při objednávce prosíme o specifikaci barvy. Hledáte skládací lehátko? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Potah lehátka tvoří bavlna s příměsí polyesteru. Nejčastější použití bazény, koupaliště pláže, aquaparky Vlastnosti plážové skládací lehát. Jedná se o český výrobek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky