pondělí 17. prosince 2018

Sekačka bez pojezdu

Absence vlastního pojezdu přináší jak pozitiva, tak negativa. Sekačku sice musíte tlačit vlastní silou, což může být především na mírně svažitých pozemcích namáhavé. Stroje jsou osazeny spolehlivým motorem MVGT 100. Bez pojezdu Elektrické sekačky bez pojezdu jsou vhodné především pro malé zahrady.


Snadno se s nimi manipuluje okolo záhonů, keřů a dalších překážek. Naše nejmenší benzínová sekačka s pojezdem pro malé zahrady do 5mnebo na dokošovací práce k zahradnímu traktoru. Pracovní záběr nože je 46cm s doporučenou plochou sekání 900m2. Motorová sekačka bez pojezdu. Klasická sekačka v ekonomické variantě bez pojezdu s prodlouženou zárukou vyrobená v Evropě za atraktivní cenu.


Benzinová sekačka AL-KO 4. Kvalitní sekačka za skvělou cenu v kvalitě firmy AL-KO - záruka let. Akumulátorové sekačky bez pojezdu na Alza. Výkonný motor HONDA GCV 1- 5HP.


Poháněna 4-taktním HECHT OHV motorem o výkonu HP. Díky promyšlené žací komoře a speciálnímu tvarovanému noži je zajištěn perfektní výsledek sečení i sběru posečené trávy. Sekačky bez pojezdu jsou vhodné k údržbě travních ploch o rozloze do 4m 2. Dodávána je včetně nabíječky a s. Elektrická sekačka na trávu bez pojezdu s centrálním nastavením výšky sečení.


Při sečení vás neomezují žádné přívodní kabely, sekačka je velice tichá a neprodukuje žádné emise. Vhodná pro menší pozemky do 400m2. Sekačka je vhodná pro sečení ploch do cca 7m2.


Ergonomicky dokonalá a designově atraktivní sekačka pro malé plochy. Popis: benzínová na trávu použitá- funkční s košem. Jestliže sekáte spíše menší zahradu, bude pro Vás dostačující i sekačka bez pojezdu. Jedná se o unikátní bezztrátovou technologii pojezdu , bez použití klínového řemene.


Tímto odpadají problémy s klínovým řemen, čištění spodní části sekačky atd. Hřídelový kardanový pohon je bezúdržbový s podstatně delší životností. V neposlední řadě nutno upozornit na profesionální prvek, kterým sekačka disponuje je masivní kovová 3-rychlostní.


Výška sečení se nastavuje centrálně. SMART BO - travní sekačka s benzinovým motorem bez pojezdu. Elektrická rotační sekačka STIGA Combi E Malá, lehká a tichá sekačka s centrálním nastavením výšky sečení: pozic v rozmezí - mm.


Dvorek takto bez pojezdu posekám za necelou hodinu. Jde to krásně, vazba nejsem, mám 55kg. Popis: Lehká praktická elektrická sekačka s velmi dobrým poměrem cena-výkon.


Jednoduchá obsluha a úspora místa. S tímto akumulátorem je vhodná pro pravidelné sečení trávníku na zahradách do 4m 2. Prodám benzinovou sekačku na trávu od výrobce AL-KO (viz. štítek). Bubnová sekačka bez pojezdu Jde o jedinou sekačku bez pojezdu, kterou DAKR vyrábí.


Je vhodná pro menší rovinaté pozemky s množstvím stromků, obrubníků a záhonků. Detailní popis produktu. Bubnové sekačky Dakr FDa FDlze již nazvat více účelovými stroji.


Mají výměnné pracovní ústrojí ze sekačky na mulčovač, obracečka sena, fréza radlice, drtič, vozík, sedátko, orebné návkleky. P-B benzínová sekačka AL-KO Classic 4. Popis produktu Jde o jedinou sekačku bez pojezdu , kterou DAKR vyrábí. Tyto plochy se nejčastěji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky