úterý 25. prosince 2018

Smaragdové jezírko

Leží v nadmořské výšce 4m. Je m dlouhé a m široké. Jezírko je pozůstatkem bývalého lomu, ale na takovém místě byste ho jen sotva čekali. Kdyby k němu nevedla značená turistická cesta, asi by ho každý nenašel.


This video is unavailable. Zhruba km jižně od obce Lhotka v okrese Beroun, po žluté turistické značce.

Někdy se též používá název Plešivecké jezírko. Jistá havárie v tomto duchu dle vyprávění ostatních úča. Jeddo, Ty si opálený, jak kdyby si spadl hubou do ohniš.


Přírodní rezervace Zelenci se nachází v Julských Alpách nedaleko obce Kranjska Gora. Pokrývají ji močály a smaragdové jezírko. Kudy se do rezervace dostat? Obec, okres, kraj: Lhotka, Beroun, Středočeský kraj Odkaz na mapu: prohlédnout na Mapy.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Zvu na pěší procházku v pohodovém tempu po naučné stezce z Jinec na Olymp Brd.

Nachází se na dně bývalého kamenolomu a je. Oním Olympem je Plešivec a stezku půjdeme v protisměru, tedy do Jinců. Od jezírka sestoupíte severně po žluté vedoucí lesem k jeho okraji kde začíná obec Lhotka.


Projdete obcí, v jejímž centru se žlutá značka stáčí a míří k rozcestí na okraj lesa, odkud se vydáte po červené vpravo. Smaragdové proto, že po celý rok má smaragdově zelenou barvu. Na několika místech (zejména na skalních stěnách západně ood vrcholu) je možnost výhledů do bližšího i vzdálenejšího okolí. Images on instagram about smaragdovejezirko.


Divadelní festival Čtrnáctky, Divadlo Komedie Spor starý jako čas sám, který Přibiňáček je lepší? Get address of Smaragdove jezirko - Hostomice , submit your review or ask any question about Smaragdove jezirko , search nearby places on map. Nabízí neomezený prostor zdarma, snadnou a rychlou výrobu. Většina zajímavých míst je zpřístupněna turistickým značením, samotný vrchol je však skrytý v lese, červená a zelená turistická značka jej těsně míjejí. Běštín - Plešivecké Jezírko - Plešivec - Velká Baba - Běštín Okruh: Ano Jak se tam dostat: Do Běštína se dostanete pouze autem.


Vlakem se dostanete do Rejkovic, odkud po zelené vyjdete na Plešivec a napojíte se na celý okruh. V tomto případě bych ovšem volil obrácený směr okruhu. Bude to patrně pohodlnější. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung!


Trampská osada Minessota. Vodní plocha vznikla zatopením bývalého kamenolomu.

Své jméno jezírko získalo podle zabarvení vody. Podle legendy se na dně ukrývá hadí žena se. Portál pro milovníky turistiky a výletů, kteří mají rádi přírodu, rádi objevují nová, dosud nepoznaná místa, rádi navštěvují historické památky. Pokud jste v oblasti v době dešťů, zapomeňte na tyrkysovou, teplou a čistou vodu, kterou vidíte na propagačních obrázcích. Dominantní hora střední části Br na jejímž temeni kdysi stávalo pravěké hradiště, ve své.


Brdská vrchovina, která se nachází jihozápadně od Prahy nabízí velké množství dlouhých procházek krásnou přírodou. ZOPAKUJTE SI 12NDFDOMA! Festival je minulostí, ale díky Romanovi, nenapravitelnému nadšenci, který celý festival opět nafilmoval, můžete všechna. Své sídlo však má i na Krkavčích skalách, které jinak stojí za návštěvu také.


Jak je tu obvyklé, jedná se o pozůstatek po těžbě. To ovšem tomuto místu s křišťálově čistou vodou barvy, která mu dala název, na kráse neubírá. Dlouhodobě si ho oblíbili trampové, vypráví se o něm také několik pověstí, které mu př.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky