čtvrtek 7. listopadu 2019

Zahradní pískoviště

Dřevěné pískoviště DIP-MAR mají geotextilii a krycí plachtu v hodnotě 2Kč zdarma. Hledáte dětský zahradní nábytek, prolézačky, pískoviště nebo skluzavku na vaši zahradu? Prodáváme a montujeme zahradní domky, pergoly, přístřešky, chatky, sruby, zahradní domky na nářadí, garáže, přístřešky na auto.


Zahradní dřevěné domky, sruby, domky na nářadí, garáže a pergoly stavíme z kvalitního severského nebo českého smrkového dřeva. Zahradní domky, chatky, pergoly a dřevěné garáže montujeme po celé ČR a SR.

Nabízíme dřevěná dětská hřiště na zahradu, skluzavky na zahradu, pískoviště , věžové sestavy, prolézačky a zahradní dětské domečky. Veškerá dětská hřistě, hrací věže a dětské skluzavky pro privátní účely nabízíme i. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pískoviště a hračky na písek: k doručení domů nebo na prodejnu. Má praktický poklop, tím chrání písek proti venkovnímu znečištění.


Načerpejte inspiraci a zabydlete zahradu pohodlným a kvalitním nábytkem. U nás jej najdete rychle, pohodlně a na jednom místě.

Kvalitně zpracované dřevěné pískoviště s příslušenstvím a pečlivě zabalené pro. Mimo maloobchodního prodeje a eshopu také zásobujeme zahradní restaurace a gastro, kavárny, ubytovací zařízení, wellness hotely. Chcete, aby si Vaše děti hráli v bezpečí?


Nevadí Vám, že chodí domů špinavé, ale přesto šťastné? Toto veselé pískoviště ve tvaru pařezu je ideální zahradní hračkou. Po stranách jsou vylisována sedátka pro pohodlné hraní.


Plastový zahradní nábytek se svým moderním designem výborně hodí také do kuchyně. Kompaktní skládací konstrukce jej zároveň předurčuje pro využití při rodinném kempovaní… Zahradní nábytek vybírejte podle toho, kde bude umístěn, kolik osob jej bude používat, jaký materiál máte rádi a podobně. Je tu akce na zahradní nábytek. Nakupte za nejvýhodnější ceny nábytek na zahradu v akci, slevy až v desítkách procent.


Každý zahradní domek sestavíte jednoduše svépomocí. Kromě zahradních domků o různých velikostech a tvarů půdorysu nabízíme i prodejní stánky a spoustu doplňků k dřevěným domkům, které rozšiřují možnosti využití domků a zvyšují komfort při trávení volného času na zahradě. Skluzavky a dětská hřiště, houpačky na zahradu a pískoviště , ale i certifikované workout pro školy a obce, veřejný sektor. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení.


Aby na něm byla dobrá zábava, nesmí tam chybět.

Dětská pískoviště z plastu. Písek pro dětská pískoviště je přírodní vypraný písek upravený pouze. Luxusní výběr plastových pískovišť od značek Bestway, Little Tikes, Index a dalších. Zahradní dětské dřevěné domečky jsou často také vybaveny skluzavkou, či prostorem pro pískoviště.


Plastové zahradní domečky jsou lehké a snadno je přenesete, kamkoliv se vám zlíbí. Nevyžadují téměř žádnou údržbu, stačí je občas omýt mýdlovou vodou. Většinou jsou vybaveny zvonkem či dětskou kuchyňskou linkou. Z důvodu větší ochrany zdraví a bezpečnosti našich dětí, nabízíme tuto ochrannou síť na dětské pískoviště. Jedná se o polyetylenovou síť, která zabraňuje napadání nečistot (listí, květů,) a odpadků do pískoviště , vstupu.


Elegantní podnos nejen pod květináč. Ošetřeno ochranným nátěrem, který pomůže ochránit dřevo před nežádoucími vlivy špatného počasí. Zahradní přístroje jsou nezbytné, aby jste mohli mít dokonalé rostliny po celý rok.


Ty si přijdou na své díky substrátům a hnojivům , které potřebují pro svůj zdraví růst. Mulčovací kůra zas ochrání vaše rostliny před plevelem. Má vestavěnou kuchyňskou linku se sporákem s otočnými knoflíky a baterií. Kuchyňská deska je otevíratelná a lze ji rovněž využít jako praktický box pro hračky na písek. Stříška chrání děti před slunečním zářením a slouží jako kryt.


Naše zahradní pergoly jsou oblíbeným místem pro chvíle odpočinku, pro posezení s rodinou či přáteli, plní též dekorativní funkci a často slouží jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky