středa 28. března 2018

Dětská houpačka do bytu

Jednoduchá dětská houpačka vyrobena z kvalitního dřeva. Houpačka je vhodná pro děti od let s nosností maximálně kg. Zavěsit ji můžete nejen na zahradu. Chemoplast - Houpačka dětská , plastové prkénko.


Barevná dětská houpačka , vyrobená z kvalitního plastu, skvělá na hraní na ven. Vzhledem ke své jednoduchosti klade vyšší nároky. Je k ní nutné dokoupit sponu Door clamp. Houpačku můžete zavěsit do dřevěného stojanu Hippo či Carello nebo také v přírodě mezi dva stromy.


Tvar houpačky je přizpůsoben dítěti a pevná. Sedačka je opatřena opěrkami a ochrannou zábranou proti vypadnutí dítěte. Vrchní tyč a nohy houpačky jsou spojeny prostřednictvím pevných kovových dílů, které zajišťují velmi dobrou stabilitu. Dřevěné houpačky s ohrádkou se hodí pro malé děti do tří let, které potřebují při houpání oporu zad. Plastové houpačky bez ohrádky jsou ideální pro děti předškolního věku.


Houpačku připevněte na pevnou konstrukci nebo zakupte houpačku spolu se speciální kostrou. Zahradní houpačka je jedno z nejlepších řešení, jak udělat vašim dětem radost – jsou totiž velmi levné a děti mají houpačky rádi. Můžete je zavěsit na dětskou sestavu, na strom nebo je umístit do bytu.


Pro nejmenší děti nabízíme dřevěné houpačky, které zajistí dítěti maximální bezpečí. Pro starší děti nabízíme plastové houpačky speciálních tvarů, aby se na nich mohly pořádně vyřádit. Jejich nosnost se pohybuje zpravidla kolem kg. Je ken potřeba opravit popruh k zajištění dítěte aby nevypadlo, je to malickost. Tato dětská zahradní houpačka je určená pro zavěšení za kovová oka např.


Sedátko je vyrobené z kvalitního bukového dřeva. BAREVNÉ PROVEDENÍ: zelená, oranžová, fialová, tyrkysová. Při odběru více věcí z mé nabídky možnost slevy. Prodám dětskou houpačku, zachovalý stav. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Dětská hřiště a prolézačky skladem. Herní prvky na dětská hřiště. Houpačky patří mezi jedny z nejoblíbenějších herních prvků a tvoří základ dobře vybaveného dětského hřiště.


Vyrábíme vahadlové a řetězové houpačky v kombinaci nere. Závěsná houpačka BARCELONA. Ručně šitá houpačka v originálním designu zaujme nejen děti, ale také ji budou milovat i rodiče.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Naše zákaznická podpora je tu pro vás hodin denně. Houpačka má zadní opěradlo, zepředu mezinožní jistící zarážku a barevné pískátko.


Pevné lano zaručuje odolnost. ZDARMA dárky ke každému nákupu. Každý měsíc nové slevové kampaně a dárkové akce k nejoblíbenějším produktům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky