úterý 20. března 2018

Benzínová sekačka s elektrickým startérem

Benzínová sekačka s elektrickým startérem , motor HECHT OHV 9cm3. Hmotnost kg, doporučená plocha sečení 8m2. Pomocí centrálního nastavení výšky sečení jednoduše jednou pákou nastavíte výšku v rozsahu - mm. Honda HRX 5HZ je extrémně tichá zahradní motorová sekačka s profesionálním hydrostatickým pojezdem, s elektrickým startérem , integrovaným mulčováním s dvěma sekacími noži, na podvozku z materiálu X. Pokud toužíte po vyšším komfortu, benzínová sekačka s pojezdem a elektrickým startérem vám jej zajistí.


Její obsluha je ještě jednodušší – do chodu ji totiž uvedete pouhým stiskem tlačítka.

Nastartujte pouhým stisknutím tlačítka a nebabrejte se s manuální startování šňůrou. Sekačka benzínová VEGA 4SDX Zahradní motorová sekačka VeGA 424SDX s pojezdem vyniká ve střední třídě sekaček svým kvalitním zpracováním. Je určena na malé až středně velké.


Elektrickým startérem je vybavena například sekačka STIGA Combi SEQ. Benzínová tříkolová sekačka s elektrickým startérem a čtyřstupňovou převodovkou pojezdu. Mulčovací sada a kryt bočního výhozu je. Sekačka s elektrickým startérem – stiskem jednoho tlačítka. Ideální model pro všechny, kteří mají.


Skladem Doprava zdarma Novinka.

Honda HRG 5VK: nejsilnější motorová zahradní sekačka ve třídě Izy. Pro lepší přehled najdete v této kategorii všechny sekačky s elektrickým. Zjistěte, které produkty v kategorii Zahradní sekačky s elektrickým startérem jsou. Značka fleurelle turbolux BAE 48 motor centura 55lx. VeGA 5SXHE 7inmotorová sekačka s pojezdem a elektrickým bateriovým startováním.


Díky tomu je vhodnou volbou také pro ty, kteří chtějí nastartovat sekačku s vynaložením. HECHT 5SW - benzínová sekačka s pojezdem Motorová sekačka na trávu se záběrem cm. HECHT 5SWE je benzínová sekačka s elektrickým startem a pojezdem vhodná pro pravidelné sečení udržovaných trávníků do 7m 2. Reklamní spot k sekačkám HECHT s elektrickým startérem. Nože sekačky dosáhnou až ke kolům. Sběrný koš o objemu litrů.


Je poháněna motorem Honda o maximálním výkonu HP, který je dostatečný ke všem třem funkcím sekačky - sběru, mulčování a výhozu trávy dozadu. Popis: Technické detaily 46. SEKAČKA - Weibang WB 5SCV Prodám novou ještě nevybalenou profesionální rotační sekačku. VeGA 4SXHE 7in- motorová sekačka s pojezdem a elektrickým startem Zahradní motorová sekačka VeGA 4SXHE s pojezdem je letošní novinkou značky VeGA. Sekačka vyniká ve vyšší střední třídě sekaček svým kvalitním zpracováním, výbavou a stejně tak i designem.


Sekačka HONDA HRX5HZ s elektrickým startérem je špičkou v nabídce benzinových sekaček od Hondy. Sekačka je vybavena pojezdem Variable speed a uspokojí opravdu i ty nejnáročnější uživatele.

Motor této sekačky je naladěn na maximální pracovní kroutící moment a rázem posouvá tuto sekačku na výkonovou špičku travních sekaček v této kategorii. Doporučujeme kvalitní sekačky AL-KO s elektrickým startérem. Startování za Vás obstará baterie, stejně jako například v automobilu, vy jen otočíte klíčkem a jedete!


Tato sekačka je vhodná na větší pozemky. Nakupujte Benzinova sekacka s elektrickym starterem nejlevněji na trhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky