úterý 27. března 2018

Modrý květináč

Ocelově modrý květináč Flower Lover Cobble, x cm. Dvojitý světle modrý květináč na bylinky Rosti Mepal Hydro Herbs. Skleněný květináč Eco pot Skleněný květináč růžový na orchideje Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Uvnitř květináče se nachází igelitová vložka zamezující hlíně propadávat.


Květináč modrý x cm. Keramický obal na květináč modrý vzor patina. Pozvěte si domů kameninové květináče od značky Bloomingvile. Tento kousek vdechne vašemu domovu šmrnc i. Skvělé oživení vaší místnosti!


Neobyčejnost květináčku se skrývá v jeho zalévání. Nabízíme Vám květináče TOSCA v krásných a moderních pastelových barvách. Jejich využití je kdekoli si budete přát pestrost a barevnost. Lze použít na pokojové i balkonové květiny, ale i na bylinky.


Ke květináčům nabízíme i podmisky ve stejné barvě. Pokud si chcete pořídit květináč nebo obal na květiny, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. U nás najdete vše potřebné pro pěstování rostlin: objednejte si truhlíky na květiny nebo květináče v e-shopu HORNBACH s doručením přímo k vám domů. Všechna práva vyhrazena nabytker. Kulatý obal prošívaný SUKI 12cm modrý.


Vhodný do interiéru a exteriéru. Doporučujeme zakoupit gumovou vložku pro osázení živou rostlinou. Obal na květináč MICHELLE - tmavě modrý objednejte na kvetinace-levne.


Temně modrý keramický obal na třech nohách dánské značky Bloomingville pozvedne každou rostlinku na designový kousek. Nejlépe se v něm bude cítit menší nebo převislá pokojovka. Každý kus je ručně glazovaný originál.


Nizozemská značka Present Time navrhuje designové a minimalistické věci do domácnosti. Od barevných kousků nábytku, přes dózy do kuchyně a doplňky do. Materiál: teracota Barva : světle modrá.


Krásný modrý květináč s nápisem, který se bude vyjímat na chodbě, ale i venku na okně nebo pod pergolou. Je vyrobený z vysoce kvalitního, lehce omyvatelného materiálu, odolný vůči mrazu a povětrnostním vlivům. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi tu nechat svou e-mailovou adresu a. Závěsný květináč v provedení imitace ratanu se hodí na terasu, do pergoly i do interiéru. Díky samozavlažovacímu systém zajišťuje optimální koloběh.


Přibližné rozměry: Jedinečný e-shop tradičních. Povlečení krepové francie 240x20 2x 90xcm. Prostěradlo froté 120x200cm výška 15cm. Nápaditá a pěkná dekorace, která se bude vyjímat kdekoliv u vás doma či v kanceláři.


Kvalitní plastový květináč SEGA velký modrý 40xcm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky