středa 28. března 2018

Nerezová nádrž na vodu

K nádržiam na dažďovú vodu ponúkame taktiež bohaté príslušenstvo, ako sú zberače dažďovej vody, kohútiky a výpustné ventily, hadice na prepojenie a pod. Nerezové nádoby jsou vhodné např. Tlakové nádoby VAREM mají vnitřní vyměnitelný vak a nedochází tak ke kontaktu vody s nádobou.


Pořizovaní náklady nádrží na dešťovou vodu jsou velmi příznivé a představují ekologicky šetrné řešení pro přírodu v místě instalace. Nesmieme však zabúdať na údržbu – oplachovanie a kontrola duše a podobne. NIKDY nečistite nádrž chlórovými prípravkami – dochádza následne k jamkovej korózii. Vnitřní průměr 200cm, průměr včetně pláště 225cm.


Výška nádoby 105cm, dno spádované, výška nádrže včetně spodní konstrukce je 1cm. Vhodná ke skladování dešťové vody. Mezi hlavní přednosti našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Jedná se o kvalitní německou jímku.


Jedna z nejprodávanějších samonosných plastových nádrží na dešťovou vodu. Objednejte si betonovou nádrž na dešťovou vodu a využívejte ji nejen na zalévání. Obavy z její nákupu a instalace nejsou na místě. V prípade občasného – náhodného prejazdu vozidiel je potrebné nádrž obbetónovať a spraviť tzv.


Nádoba na horkou vodu – izolovaná nerezová nádoba s ohřevem a čerpadlem. Chlazení – glykolová chladící jednotka včetně nádrže na ledovou vodu a. Výkon: kW, obje1l, (T=45°C) h min DOSTUPNÝ JARO. Akumulační nádrž s nerezovým výměníkem Typ: FN, FNa FN2.


Tato plastová nádrž na vodu najde své využití v místech s výskytem spodní vody nebo jílovité půdy. NÁDRŽE NA VODU A KAPALINY. Dostupné velikosti - m³.


V naší nabídce najdete: Dekorativní zahradní nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování dešťové vody ze střech rodinných domů. Včetně příslušenství jako jsou sběrače deštové vody, výpustné kohouty, hadice atp. Stojatá nádrž, vlez z vrchu. Nádoba Woodcan - sud na vodu o objemu 265L Woodcan je inspirován tradičními dřevěnými sudy na vodu. Praktické a ekologické řešení pro každou.


Dotace na nádrže na dešťovou vodu - program dešťovka Státní fond životního prostředí zveřejnil již první informace k připravovanému dotačnímu programu pro občany, který je zaměřený na podporu efektivního a udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech. Nádrž je vybavena horním víkem. Kvalitní nerezová nádrž na vodu o objemu 25l včetně dávkovače mýdla v horní části a výpustného kohoutu. Průměr nádoby je 30cm, délka 40cm. Po srážkové události je vždy potřeba retenční kapacitu co nejrychleji (ideálně max. do dnů) vyčerpat.


Nejčastěji to bývá „vyplýtváním“ na zálivku zeleně poté, co už je zemina schopna pojmout určité množství vody. Pokud chceme dešťovou vodu. Stránka popisuje nabídku nádrží na dešťovou vodu společnosti Nicoll.


Popisuje jak akumulační nádrž vybrat, jak funguje zachycení srážkové vody a jak dešťovou vodu využívat. Společnost nabízí nádrže Garantia Columbus, Cristall, Li-Lo včetně čerpací techniky. Sud na dažďovú vodu 200l PH s kohútikom a vekom.


Materiál, z ktorého je sud na úžitkovú vodu vyrobený, dlhodobo odoláva vonkajším vplyvom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky