pondělí 26. března 2018

Plážové lehátko modré

Schau Dir Angebote von Modre auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.

Wir machen die Rückgabe einfach. Pohodlné přenášení díky tašce. Konec vláčení osušek a osvěžujících limonád , jednoduše s plážovým vozíkem a plážovým vozíkem Pier. Plážové ležadlo má priem. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Váš účet a výrobky uložené v košíku tak. Lehátko se skládá ze dílů.

Snadno a rychle je složitelné do tvaru tašky, do vnitřní kapsy můžete dát např. Je velice lehké, stabilní a pohodlné. Má pěnovou výztuž, díky čemuž bude lenošení pod letní oblohou pohodlnější než kdy jindy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Toto vysoce kvalitní lehátko je vybaveno nastavitelnou stříškou, takže se při opalování nikdy nebudete.


K dispozici v barvě modré. Stabilní ocelová konstrukce s plastovými doplňky. Lze snadno složit a vzít na. Výplň měkčí polyetylenová vložka - nenasáklivá, potah PES - polyester. Je plně sklápěcí až do malého čtverce, který můžete pohodlně a zcela bez problémů nosit na zádech.


Integrované polstrované ramenní popruhy. Modré zahradní lehátko se stříškou a kolečky skládací stříbrná kostra. Skládací lehátko na kolečkách se stříškou. Užijte si léto na plno a pořiďte si skládací plážové lehátko , které Vám bude u vody kdekdo závidět. Do porovnávače Vložit poznámku Položit dotaz Vytisknout.


Kvalitný a pevný materiál zaručia stabilitu, bezpečnosť pri užívaní a tak isto aj dlhú životnosť produktu.

Výškově nastavitelný sklon opěradla a podnožky zajištují maximální komfort. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a. Zahradní lehátko v modré barvě je vynikající volbou. Materiál: hliník, síťovaná tkanina. Ze zadní strany obsahuje lehátko praktickou kapsu, z přední strany podložku pod hlavu.


Toto plážové, či zahradní lehátko s kolečky a stříškou, lze použít jako vozík. Níže lze objednat totéž lehátko na kolečkách s růžovými pruhy nebo šedé či černé. Jednoduché a praktické zahradní lehátko s ocelovou konstrukcí v antracitové barvě a polstrováním v barvě modré.


Lehké, univerzální lehátko do zahrady, na pláž, kemp nebo zahrad. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Tato dodací lhůta je pouze orientační a může se na začátku školního roku i před koncem kalendářního roku značně prodloužit!


Polohovatelné plážové lehátko vhodné na pláže, k bazénu nebo na zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky