pátek 30. března 2018

Dřevěné prolézačky

Dětská hřiště, dětské skluzavky a houpačky dodáváme a montujeme po celé ČR. Kvalitní dětská hřiště z nejlepších materiálů. Slibujeme, že nebudete litovat!


Nebudeme Vás obtěžovat příliš často a kdykoliv se můžete odhlásit. Už výstavba moderního hřiště je drahá, natožpak jeho pravidelná údržba, řekla odbornice, která sama má dvě děti v prolézačkovém věku.

Vyrábíme, dodáváme a realizujeme certifikované dětské hřiště, dřevěné hrací sestavy vyrobené z kvalitního vakuově impregnovaného dřeva, prolézačky , houpačky, gymnastické prvky, doplněné o pružinové houpačky, kolotoče a městský mobiliář. Prolézačky nejsou doménou pouze dětských hřišť, ale mohou být součástí dětského pokoje nebo vaší zahrady. Díky přenosným prolézačkám s motivy oblíbených pohádek vytvoříte dítěti prostor ke hraní takřka kdekoliv a kdykoliv.


Většina prolézaček je navíc jednoduše skládací, takže se nemusíte bát, že by vám zabíraly příliš místa. Vše, co dělá děti štastnými. Zahradní prolézačky jsou pro vás jasná volba! Vyberte si z mnoha úchvatných designů!


Tip: Prolézačky je možné umístit jak v interiéru, tak v exteriéru.

Všechny jsou navíc vyrobeny z kvalitního celoprobarvenho plastu, který je testován na únik nebezpečných ftalátů. Veselé barvy, atraktivní zábavné prvky, ekologický materiál - to jsou plusy moderních dětských hřišť, které masově vznikají na místech starých. Naopak dřevěné výrobky jsou díky robustnější konstrukci pevnější, mají vyšší nosnost i delší životnost a mohou celoročně zůstat venku. Bývají sice o něco dražší a většinou je potřeba je ručně sestavit, nabízejí však pestřejší možnosti zábavy a navíc vytvářejí výrazně lepší estetický dojem než prolézačky vyrobené z plastu. Dětské přelézačky a prolézačky jsou blíbeným prvkem všech dětských hřišť.


V naší nabídce naleznete jak prvky v naší. Vítejte v našem obchodě Hřiště Slavík. Vážení návštěvníci, Vítáme Vás na webových stránkách firmy HŘIŠTĚ SLAVÍK.


Dřevěné brikety a pelety. Nacházíme se v překrásné krajině Českého ráje. Zabýváme se výrobou a distri. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Tento web používá cookies k dosažení potřebné funkcionality. Dalším jeho použitím s tímto souhlasíte. Jedná se o certifikovaná hřiště pro veřejný sektor.


Výrobky pro rozvoj motorických dovedností dítěte mohou být rozmanité, ať už se jedná o hrazdy, lezecké sítě, prolézačky, prohazovadla či venkovní kreslicí tabule s počítadlem.

Provádíme rekonstrukce starých trubkových hřišť a vyrábíme nápadité dětské prolézačky a dětské houpačky. Nabízíme i servis a údržbu veškerých našich výrobků. Našimi zákazníky jsou jednak zahradnické firmy, zabývající se realizací sadových úprav, ale také obce, města a velmi početná skupina. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Dětem je k dispozici také pískoviště a dřevěné prolézačky.


V těsné blízkosti koupaliště je tenisové hřiště a prostranství pro kempování se sprchami a WC. Stanování je možné ve vlastních stanech i karavanech. V letní sezóně je u koupaliště v provozu stánek s občerstvením.


Kolotoče, prolézačky , pelíšky, hračky Hračky Hračky dřevěné Kolotoče Pelíšky Přepravky Postroje Fretka Králík Morče Úprava srsti Hřebeny, nůžky, ka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky