úterý 27. března 2018

Nejlevnější sekačky na trávu

Rotační sekačky jsou klasické sekačky na trávu. Vřetenové jsou obecně snadno ovladatelné, obratné a mají excelentní střih. Bubnové jsou určeny pro. Hit zahrádkářů, žádné přívodní elektrické kabely, žádné ohýbání. Benzínová sekačka na trávu s pojezdem.


Má nastavitelnou rychlost pojezdu a dokáže sbírat i mulčovat a podporuje boční i zadní výhoz.

Tyto sekačky můžeme rozdělit do dvou kategorií – na benzínové sekačky s pojezdem a elektrické sekačky bez pojezdu. Značka u nás nemá tak dlouhou tradici ani mohutnou prezentaci, takže je těžké o ní něco zjišťovat, na nás ale během testování zapůsobila jako spolehlivá a kvalitní. Jestli že je tedy kroutící moment sekačky Nm, tak dokáže poséci trávu okolo cm. Neberte to příliš doslova, vliv na to má typ travin nebo to zda je zrovna po dešti.


Další nemilou zprávou je, že výrobci často tento parametr neuvádějí. A to ani v podrobných specifikacích. Nejpoužívanější jsou stále benzínové sekačky a sekačky elektrické , které mají nevýhodu omezení dosahu sečení přívodní šňůrou.


Po stisknutí ovládače se připojí pohon kol, která se otáčejí konstantní rychlostí. Na naše sekačky se můžete 1 spolehnout.

V Mountfieldu nabízíme jen takové modely, které jsme si sami ozkoušeli a za kterými si stojíme. Každá naše sekačka prošla sérií extrémně náročných testů, takže ať už si vyberete jakoukoli, bude vám dobře sloužit. Nejprodávanější sekačky na trávu. Detailní popis produktu. Aku sekačka Makita Makita DLM380Z, 380mm, 2x 18V, bez baterie a nabíječky.


Nejlevnější benzinová sekačka na trávu je tu! Jedná se o jednoduchý, ale spolehlivý a kvalitní model za cenu elektrických sekaček. Máte-li sekačku jiného výrobce, která je ale poháněna motorem některé z uvedených značek, doporučujeme do této kategorie rovněž nahlédnout.


Z tohoto důvodu nabízíme široké spektrum sekaček na trávu s různými způsoby sekání, které splní všechny vaše požadavky. V opravně nic nezjistili a poslali sekačku zpět,že je v pořádku. Závada se opět projevila hned při prvním sekání. Sběrné koše, mulčovače, boční nebo zadní výhoz – nabídneme vám přesně takové řešení, které pro svou zahradu potřebujete.


Na svou sekačku na trávu u nás můžete pořídit také třeba nová kolečka včetně ložisek, nože do sekaček pak najdete ve zvláštní kategorii. Nůžky na živý plot Zahradní nářadí. Křovinořezy, Vyžínače, Příslušenství pro křovinořezy a vyžínače. Vyberte si sekačku na trávu , ze které vás nebudou bolet záda, ruce ani hlava. Přitom trávník budete mít tak pěkný, že nezezelená jenom tráva, ale i soused.


Skelet sekačky tvoří jediný díl, který je vyroben na lisovací lince, což znamená, že se neskládá z žádných svařovaných částí. To mu dodává vysokou odolnost vůči kroucení, pevnost a životnost.

Součástí balení je sběrný koš na trávu o objemu litrů. Hecht, AL-KO, VeGA nebo některou z dalších. Proto sekačky se dvěma noži TwinBlade lépe sbírají trávu než sekačky s jedním nožem. Optiflow – řízení toku vzduchu pod sekačkou Prostor rotujících sekacích nožů pod sekačkou, na který navazuje kanál průchodu do sběrného koše, je speciálně tvarován tak, aby průtok vzduchu pod sekačkou byl optimální pro všechny pracovní režimy sekačky a způsoby sekání. Model je robustní, ruční, vřetenová sekačka, která je vhodná pro menší travnaté plochy.


Sekačka na trávu HUSQVARNA Exclusive 54. Jednoduché ovládání, odolnost a nepřekonatelný výsledek sečení odlišuje naše ruční sekačky od ostatních. Jak vybrat kvalitní pojízdnou sekačku na trávu ? Především je určující sekaná plocha a vzdálenost od elektrické sítě. Elektrická sekačka je vhodná pro plochy do 6m², benzínová je sice hlučnější a dražší, ale zase odpadá omezení dostupnosti elektrické sítě a při sekání nám nepřekáží kabel.


Výkon benzínové sekačky je rovněž vyšší. Vybírat můžete sekačky na trávu benzínové, elektrické, akumulátorové, vřetenové, ale i bubnové. Vyberte si u nás z pestré nabídky a dopřejte tak Vašemu trávníku tu nejlepší péči a dokonalý vzhled. S bubnovými sekačkami na trávu můžete sekat vysokou trávu.


Zahradní sekačky bubnové na trávu jsou tak jednoduché, že je dokáží ovládat i ženy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky