pondělí 26. března 2018

Sekání trávy zlín

Sečení trávy Zlín, nábízí služby v odvětví údržby zeleně pro každého z Vás, jestliže máte nedostatek času, nestíháte, nemůžete, anebo se Vám jednoduše nechce jsou pro Vás naše služby tou nejjednodušší cestou ke krásné zahradě. Sečení trávy, vyžínání křovinořezem, sečení luk, sečení a vyžínání na zanedbaných a zarostlých parcelách, hrabání, odvoz a likvidace posečené trávy. Nejdříve se firma zaměřovala na sekání trávy a odvoz posekaného materiálu.


Postupně rozšiřovala činnost na chemickou likvidaci plevele, údržbu živých plotů a po nákupu nových strojů na mulčování. V dnešní době firma dělá komplexní údržbu zeleně ve Zlíně a okolí.

Potřebujete „posekat trávu , odhrnout sníh, posbírat listí, posekat dřevo a další“? Nenamáhejte se, na to jsme tady my! Zajišťujeme zemní práce.


Sekání trávy a údržba trávníků Nabízíme sečení trávy. Ceny bez DPH Možnost odvést a zlikvidovat posečenou trávu. Aktuální katalog firem v kategorii sekání trávy Zlín.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.

PM AL-KO inteligentní inovace pro vaší. Zahradní traktůrky a ridery, kterými lze posekat i velmi rozsáhlé zahrady. Umí odklízet přívaly sněhu, zametat chodník, postřikovat trávu nebo drtit větve.


Praze a okolí,výškové práce pomocí lanové techniky a. Všechny nabídky práce - Sekání Trávy - Zlínský kraj. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Pokračováním v používání služeb od 25. Zabývat se bude intenzitou sekání nebo jeho výšky. Někde by se tráva nemusela sekat vůbec, na některých místech by mohla být vyšší.


Jinde bychom mohli sekání svěřit do rukou místním sdružením nebo osadním výborům, pokud by přišly s myšlenkou na vytvoření květnaté nebo motýlí louky,“ zmínil Šolc. Je to sekačka tyčová – musíte ji tedy při sekání trávy nosit. Většinou funguje na benzín ale jsou i elektrické nebo akumulátorové strunové sekačky. Jsme schopni se pravidelně starat o Váš trávník i posekat nebo zmulčovat vysokou trávu.


Nabízíme zahradnické služby: zakládání trávníků, údržba trávníků - sekání trávy , mulčování travních porostů, vertikutace - prořezávání, osazování a následná péče o výsadbu, likvidace plevelů, závlahové. Zabýváme se sekáním zahrad a rozlehlích travných ploch(vlastními strojy).

Jinak odklízíme sních, listí nebo potřebujete. Ale i tady může být pohled na neposekanou rozkvetou louku plnou kohoutků, chrp či kopretin pro návštěvníka atraktivní. Když se k tomu přidá možnost pozorovat rej motýlů, je to takový příjemný bonus navíc,“ doplnil Tájek. ESTATE - Traktory Stiga Estate jsou tradiční vyzkoušené modely traktorů, které se hodí k sekání středně velkých až rozlehlých pozemků.


Najděte si brigádu ve Zlíně a okolí na portálu JenPráce. Každý den aktuální nabídky brigád. Mystery shopper Zlín a okolí - 1Kč - minut návštěva - příspěvek n. TOP Pro realizaci dlouhodobých projektů hledáme spolupracovníky. Nabízíme zahradní práce,sečení trávy zahradním traktůrkem,křovinořezem,kočárkem,bubnovou sekačkou s mulčovačem,dále práce s motorovou pilou vč. Popis: Nabízím sekání trávy zahradním traktorem popřípadě křovinořezem.


Cena 8kč za mpři sběru trávy do koše a 6kč za mpři sečení na zem. Informace o pracovním místě. Sekání menší zahrady u terasového domu na Jižních svazích.


Provádíme sečení trávy, vyžínání křovinořezem, sečení zahra sečení luk a horských luk ve svahu, sečení a vyžínání na zanedbaných a zarostlých parcelách, hrabání a odvoz posečené trávy. Působíme v celém Zlínském kraji, v části Moravskoslezského (okres Nový Jičín) a Olomouckého kraje (okres Přerov). Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Libor Polášek - Hodinový manžel Zlín , veškeré práce doma i na zahradě. Malířské práce, podlahářské práce, stolařské práce, zednické práce.


Prosím o cenovou nabídku s uvedením ceny a) za jednorázové posekání vysoké trávy cca 6ma vyřezání náletů , které jsou jen v jednom místě ve. Celkově velmi spokojen, rychlá a spolehlivá domluva, provedeno v dohodnutém termínu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky