pátek 17. ledna 2020

Co na podlahu terasy

Existuje více možností, například do betonového či štěrkového lože, na betonové patky, na rošty, gumové či plastové terče… Ovšem pokud máte třeba jen malý balkonek, a chcete „renovaci“ za pár minut, kupte si plastové, dřevoplastové či dřevěné dílce s podložkami, které stačí do sebe jen zaklapnout. Na podlahu teras, podlah a lodžií doporučujeme spíše verze Light či Invisible vyrobené ze 1 PVC. Dlaždice vyrobené z recyklátu lze použít také, nicméně jejich design není úplně dokonalý jako u standardní výroby (mohou se zde vyskytovat fleky, tečky z použitého recyklátu). Vhodné jsou v jakémkoliv dezénu (penízky, diamanty, hadí kůže).


Prodáváme online, podlahy a podlahové lišty, korkové podlahy, oleje na podlahy Osmo, laky na podlahy Junckers, přechodové lišty.

Specializace na umělé trávníky, WPC terasy , outdoor koberce v exteriéru. V interiéru především příslušenství podlah jako, podložky pod podlahy a koberce, soklové lišty Arbiton. Z laminátových a vinylových podlahovin zastupujeme Alsafloor. Prosím poraďte, co na podlahu terasy.


Zatím je pouze IPA, ale ráda bych něco jako umělý trávník nebo umělou rohož, plocha je cca 20m2. No a už dlouho přemýšlíme co na podlahu. Kamarád nám doporučoval střešní folii, ale ta stojí skoro 4za m2.


Mě by se líbila dlažba,ale tu manžel nechce, že prý kdyby to bylo na nějakých terčí.

Na podlahu krytej terasy , kde budete mať v podstate suché prostredie, vám bohato stačia aj dobre ošetrené domáce dreviny. Spoľahlivé drevo na takúto terasu je klasika buk, dub, smrek. Ceny sa pohybujú okolo eur za meter štvorcový. Sušení a obrábění materiálu je prováděno na území České republiky, co nám dovoluje kontrolovat drevene podlahy na terasy ze Sibiřského modřínu na všech etapách obrábění dřeva.


Proto ručíme za kvalitu našeho materiálu. Náklady pokládky terasy závisejí na objemu, kvalitě materiálu, typu používaných technologií. Skrytý montáž dřevěné venkovní terasy patří k více obtížným pracím, a vyžaduje určitou kvalifikaci odborníka, proto stojí víc než tradiční způsob pokládky dřevěné podlahy na terasu.


Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC. Ideální volba pro stavbu vaší terasy. Terasová prkna WoodPlastic. Mějte jasno, co vlastně chcete! Hned na začátku byste si měli udělat jasno v tom, co od své terasy vlastně očekáváte.


Může vám to pomoci s rozhodováním ohledně typu podlahy. A co je pro skvělý pocit na balkoně nejdůležitější? Kromě doplňků a nábytku je to právě podlaha, která celé místo zútulní a zharmonizuje.


Kromě staré klasiky, kterou dlažba bezesporu je, můžete sáhnout klidně po dřevoplastu či jiných moderních materiálech.

Jaká terasová prkna na vaši terasu zvolit? Ich zladenie so stavbou i záhradnou architektúrou nie je dobré podceniť. A taktéž se nechcete pracně starat o dřevěnou podlahu , která je náchylná na vlhkost a jiné biologické procesy? Zauvažujte o plastových podlahách pro venkovní terasy.


Dřevoplastové terasy Fiberon. WPC terasy (Wood-Plastic Composite) jsou kombinací tradičního dřeva a odolného plastu. Díky ní můžete mít na své terase.


Barvy terasy jsou laděné do příjemných přírodních tonů. Povrch terasy je hladký, tudíž velmi příjemný na chození nebo s jemný drážkováním. Všechna prkna jsou naprosto stejná, vyrobena s přesnou rozměrovou tolerancí.


Mnohé prodejny pravidelně lákají například na laminátovou podlahu za velmi nízké ceny, jde však o produkty, které vydrží jen krátce a brzy vás bude čekat jejich výměna. Takovéto podlahy nebývají odhlučněné, jsou tvrdé a vlní se, což vašemu bydlení určitě nepřidá na komfortu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky