pondělí 6. ledna 2020

Rizikove kaceni stromu

Cenu zakázky určuje nejen velikost dřeviny, ale především riziko při kácení, zdravotní stav dřeviny, nebo druh stromu. Kácení stromů Všechny práce, se s ohledem k zákazníkovi snažíme dělat za minimálními náklady. Můžeme poslat cenu na základě fotografií, které dáte do přílohy, nebo přidáte do formuláře. Dále ošetřujeme v parcích i chráné stromy, kterým našimi odbornými zásahy prodlužujeme životnost a zlepšujeme zdraví stromu či stromořadí.


U mladých stromů provádíme tzv. Kácení se provádí postupným seřezáváním stromu od koruny dolů, větve se spouští na lanech do přesně vymezeného prostoru. Disponujeme vybavením, se kterým jsme schopni vyšplhat do jakékoli výšky (žebříky, stupačky, horolezecká lana a další horolezecké vybavení).


Dále může nastat situace, kdy složení celého stromu nese neakceptovatelné riziko. V těchto případech od kácení stromu u paty opouštíme a mluvíme o tzv. Specializujeme se na údržbu dřevin, rostoucích v obytných zónách měst, obcí či chatových oblastí, včetně zahrad a parků. Obor arboristika (zjednodušeně péče o dřeviny rostoucí mimo les) je u nás poměrně neznámý, ale dost se rozvíjející obor. Náplň naší práce je - kácení stromů,zavlažovací systémy,rizikové kácení stromů a veškerá práce.


Podnikáme v oboru realizace a údržba zeleně. Naší specializací se stala ARBORISTIKA - péče o. Naše firma se specializuje na rizikové kácení stromů za pomocí lanové a plošinové techniky, ořezávání stromů, rizikovou těžbu dřevin. Toho docílíme kombinací vhodně vybraných postupů a nástrojů. Správný způsob je nutné zvolit zejména u rizikového kácení stromů. Tedy v případech kdy hrozí riziko poškození budovy, elektrického vedení, či jiného majetku.


Výchovný (u mladých stromů podpora charakteristického tvaru daného taxonu a potlačení růstových defektů), bezpečnostní (odstranění suchých či zlomených větví), zdravotní (celkový zásah s důrazem na provozní bezpečnost a perspektivu stromu ) či redukční (redukce části stromu např. k překážce nebo z důvodu symetrizace či stabilizace koruny). Kácení stromu v zastavěném území a na místech, kde strom kvůli překážkám nejde pokácet tradiční metodou. Posudek zdravotního stavu stromu Posudek vitality a stability stromu, zajištění provozní bezpečnosti. V obou případech postupně odřezáváme části stromu, až nám zustane kus, který lze bezpečně pokácet přímo na zem. Výškové práce Zajistíme veškeré práce výškách – možnost čištění okapu na nedostupných místech, mytí oken na výškových budovách a činnosti na obtížně dostupných místech.


Posuzujeme polohu stromu, stav, rozložení koruny, taxon, vliv na prostředí, bezpečnost, provozní bezpečnost, statiku stromu. Neprovádíme ultrazvukové vyhledávání dutin ani analýzu kořenového systému. Osobní prohlídku stromů, posouzení stavu a bezpečnosti stromu před jakýmkoliv zásahem. Návrh plánu pokácení společně s návrhem data zahájení a ceny prací. Rizikove kaceni stromu po cele Ceske republice.


Zabýváme se kácením a prořezáváním všech druhů stromů a dřevin. Poskytneme Vám kompletní servis v oblasti údržby zeleně na míru Vašim požadavkům. Připravíme pro Vás individuální řešení na míru, aby vyhovovalo Vašim požadavkům a to jak kvalitativním, tak i cenovým. See actions taken by the people who manage and post content.


Nakolik je situace stromu a nemovitosti velice individuální záležitost. Pro každý proces kácení vždy vytvoříme individuální plán práce. Ekonomicky nejschůdnější pro zákazníka.


Provádíme rizikové kácení stromů horolezeckou technikou. Jelikož nepoužíváme plošinu,máme ceny nižší než konkurence a dostaneme se kamkoliv po. Ošetření stromů Ošetření stromu je tvořeno řadou jednotlivých opatření, která jsou aplikována na základě skutečného stavu. Hrozí bezprostřední pád stromu nebo zasahují větve do Vaší nemovitosti?


Uherské Hradiště provádí rizikové kácení stromů, ořezy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky