čtvrtek 30. ledna 2020

Luxusní povrchy němec

Naše společnost se již více než dvacet let zabývá realizací luxusních povrchů, a to jak v České republice, tak v zahraničí. Vyniká chladnou nadčasovou krásou, moderním designem a bezkonkurenční. Pro ty, jenž nemusí jen toužit, ale mohou si i dopřát.


Tohle je filozofie našich Vertikálních Kaskádových Zahrad. Otherwise, check out these important facts you probably never knew about luxusnipovrchy.

Obdivujete moderní design a nadčasovou krásu betonových stěrek a dalších moderních, minimalistických povrchů? Inspirujte se u firmy NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY. Němec - luxusní povrchy Prague-Stay. Níže je uveden seznam, obsahující společností, které se nacházejí v okolí.


Oceňovaná je na Betonepoxu obzvláště flexibilita, ale také barevná škála, i když nejžádanější stále zůstává šedý odstín. Firma NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY připravuje pro zákazníka vzorek, který slouží pro určení odstínu. Vzhled většího povrchu je možné shlédnout ve firemním showroomu.


Tyto podlahy nepodléhají deformacím, můžete je mít v různých barevných odstínech a jsou vhodné na podlahové topení.

Originální řešení pro každého. Vítejte a nechte se inspirovat světem luxusních a originálních povrchů stěn. Přemýšlíte jak vytvořit z obyčejných stěn něco originálního, co bude působit luxus.


Luxusní a originální povrchy stěn. Barvy, štuky, stěrky a další materiály nenakupujeme v drogerii, ale dodávají nám je přední evropští výrobci prémiových nátěrových hmot. PATINACE (antické zeminy) po DEKORATIVNÍ NÁTĚRY. Pohledový beton je dalším moderním, ale současně ekologickým materiálem, který můžete použít pro svůj interiér. Byli jsme velice spokojeni s nalepením tapet!


This video is unavailable. Benátský štuk, imitace betonu, kamene a další designové luxusní povrchy Firma Domus Aurea se specializuje již let na italské designové luxusní povrchy , do kterých patří především benátské štuky, imitace betonu, kamene a mramoru, patinace a další dekorativní malby. Chcete sdílet tento článek? Stěny, které upoutají pozornost každého svou dramatičností, nepřehlédnutelnou krásou a jemným, až éterickým dotekem, skvěle.


Její výhodou je možnost snadné opravy defektů, výběr barevných odstínů, a hlavně variabilita aplikace na téměř všechny dostupné povrchy – sádrokarton, dřevo, kov, omítku. Doporučuje se finální úprava lakem, která zvyšuje odolnost především vůči vodě a mastnotám. Je jedno, jestli zda budete požadovat minimalistický pohledový beton nebo benátské štuky.


V kategorii Dekorativní úpravy stěn - luxusní povrchy jsou tyto kategorie: Benátský štuk - Antico Stucco Veneziano Benátský štuk je stěrková hmota vytvářející efektní přechody matných a lesklých ploch s překrásnými barevnými přechody. Perleťové a saténové luxusní povrchy vytváříme z inovativních produktů – speciálních interiérových barev renomované italské společnosti Oikos, které přinášejí dosud neznámé textury a světelné efekty do světa interiérového designu.

Střídáním kontrastních matových a lesklých ploch dokáže napodobit vzácné hedvábně sametové tapety používané v období evropské renesance. V dnešní době již existují tři různé varianty, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky a jejich potřeby. Tato firma se specializuje na benátský štuk a smg, což je ultra hladký, zrcadlově lesklý povrch. Využití najdme v interiérech. Se společností NĚMEC LUXUSNÍ POVRCHY není nic nemožné.


Společnost se zabývá výstavbou a tvorbou kaskádových zahrad. Vašeho domu, bytu, kanceláře či showroomu. Tento stoprocentně ekologický, přírodní materiál s minerální povrchovou úpravou poskytuje úžasný pocit pohodlí, kterému studené umělé povrchy ze syntetické epoxidové pryskyřice jen těžko mohou konkurovat.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky