pátek 31. ledna 2020

Přípravek na štěnice

Přípravek je účinný na všechny druhy blech, které napadají člověka a domácí mazlíčky. Přípravek aplikujte na celou plochu podlahy , do všech škvír a na stěny do výše m. Zvýšenou pozornost věnujte pelechům a obydlím domácích mazlíčků, kde se vyvíjejí larvy blech. Univerzální postřiky volně prodávané v obchodech na štěnice nestačí. Je třeba použít vysoce koncetrované postřiky, vyvinuté speciálně na hubení štěnic.


Tyto postřiky obsahují mix účinných látek, které se vzájemně doplňují, a štěnice opravdu zahubí.

Na hubení blech: přípravkem především ošetřte podlahu a její otvory následně stěny do výšky m. Věnujte pozornost zejména obydlím domácích mazlíčků. Po rozpraši min týden neumývejte podlahu. Po její umytí postup opakujte.


To znamená, že štěnice vyruší. Ty se dají do pohybu a umístí se na místa, která nejsou ošetřena - nejačastěji tedy do lišt kolem postelí, do škvír v omítce, za futra, ale mohou jít i dále do bytu. V těch horších případech putují některé z nich až do sousedních bytů.


Past na štěnice umístěte pod matraci na rošt postele.

Kromě pravidelné kontroly výskytu štěnic byste měli pravidelně sledovat i stav pastí. V případě, že jsou jakkoli poškozené, nebo je lepová vrstva vyschlá, okamžitě je odstraňte a vyměňte za nové. Nalezený hmyz v pasti zlikvidujte. Zapomeňte na repelenty, pastičky a další zaručené přípravky na hubení štěnic.


Pokud se u vás doma vyskytly štěnice , neodkladně volejte naši deratizační firmu ASD Servis , která tento problém vyřeší za vás během zásahů. I když v různých prodejnách a na e-shopu tvrdí, že přípravek je určen na štěnice. Tak tyto prostředky na ně většinou nezabírají. Dobře učinkují na jiný a málo odolný hmyz.


Potřebují pouze zvýšit prodejnost onoho prostředku. Nehledě na potřebném množství prostředku. Nakonec zcela zbytečně utratíte peníze za různé prostředky a budete stejně nuceni.


Postřik na hubení štěnic a blech Protect 500ml v sobě kombinuje účinné látky, proto dokáže účině hubit i odolné druhy hmyzu jako jsou štěnice a blechy. Ze zkušeností a reakcí zákazníků doporučujeme postřik proti štěnicím. Přípravek ve formě mikrokapsulí suspendovaných ve vodním roztoku, hotový k použití (RTU). Používejte biocidní přípravky bezpečně. Prodej přípravků pro deratizaci, dezinsekci, dezinfekci a podobných sfér činností.


Je nezbytné použít koncesovaný přípravek (nedá se běžně koupit), který má až dvou měsíční účinek, a působí na všechna vývojová stádia, která se líhnou z vajíček.

Neméně důležitá je i technika, respektive know how. Specializujeme se na prodej, distribuci a dovoz kvalitních produktů, přípravků a prostředků určených pro boj proti škůdcům. Atlas škůdců Právě zde najdete přehledně seřazené nejčastější druhy škůdců z oblasti hmyzu, ptáků i savců. Pokud však štěnice necháte v bytě zabydlet a rozmnožit se, doporučil bych nechat jejich likvidaci spíš na profesionálech, a ani pro ty to nebude jednoduchý úkol. Feromon na štěnice (Bed Bug Lures) – je kapsle obsahující agregační feromon štěnic, který umístíte doprostřed lepové plochy monitorovací pasti na štěnice.


Před samotném hubení štěnic je. Nepokoušejte se kapsli otevřít, kapsle je po vyjmutí z obalu připravena k použití. Shromažďovací feromon aktivně láká obě pohlaví a všechna vývojová stádia štěnic do pasti. Jak na štěnice Jestliže o někom prohlásíme, že se otravný jako štěnice , má to své opodstatnění, neboť zbavit se štěnic je poměrně těžký úkol. Odtud také známé rčení pochází.


Na obětech nechávají svědící, opuchlé štípance. Nemáme je jen v postelích. Kina, knihovny, kanceláře a charitativní obchody jsou jen pár příkladů míst bez postelí, kde se tyto breberky zabydlely. Na ostatních plochách přípravek musí zůstat. Po zákroku je nutno místnosti vyvětrat.


Volný čas věnuje psaní odborných článků nebo péči o klienty z Prahy i středních Čech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky