středa 15. ledna 2020

Letní koupaliště břeclav

Tereza Břeclav, příspěvková organizace spravuje zimní stadion, koupaliště, krytý bazén a fotbalová hřiště. V Břeclavi, v nádherném areálu se spoustou travnatých ploch i vzrostlých stromů najdete 50metrový plavecký bazén s toboganem a skluzavkou, 20metrový bazén. V krásném travnatém areálu s množstvím vzrostlých stromů, který nabízí relax a občerstvení nedaleko centra města, si můžete zaplavat v metrovém.


Pokud počasí nedovolí otevřít koupaliště do hodin nebo z technických, organizačních či hygienických důvodů, zůstane koupaliště tento den již uzavřené. Krytý bazén a letní koupaliště Břeclav V Břeclavi naleznete jak krytý bazén, tak letní koupaliště. Krytý plavecký bazén má metrů a je určen pro širokou veřejnost, ale i pro výuku plavání.


Pátek - Sobota 09:- 20:hodin. Při nepříznivém počasí si dovolujeme uzavřít areál letního koupaliště (déšť, bouřka, nízká teplota vzduchu a vody) Ceník vstupného: Vstup je řešen pokladním způsobem. Své ubytování si zarezervujete pohodlně a rychle přímo u ubytovatelů. Zobrazeny jsou pouze výsledky z aktuální stránky vyhledávání. Popis: Koupaliště Břeclav, možnost občerstvení, travnaté plochy, dlaždice, tenis, stolní tenis, minigolf, tobogán 86m, kamikadze 21m.


Další informace: Koupaliště Břeclav ve středu města. Na malé děti tu čekají vodní atrakce v podobě minibrouzdaliště s miniskluzavkou. Tak jako každý rok bude pro děti do 15-ti let tento den vstup zdarma.


Návštěvníci koupaliště mohou využít i krytý bazén Od úterý 15. BŘECLAV – V pondělí v poledne se konečně otevřelo břeclavské koupaliště. Kvůli opravám skoro o měsíc později než obvykle.


Nová dlažba, vstupní sprchy,. Popis, Předmětem veřejné zakázky je provedení. Fotogalerie k příspěvku Břeclav - krytý bazén a letní koupaliště. Název fotografie: Břeclav - krytý bazén. V parném létě se v Břeclavi ukryjte na místní koupaliště – v krásném areálu s vysokými stromy.


A kdykoli jindy do krytého bazénu hned vedle. Další vodní atrakcí je menší bazén v délce 25m se skluzavkou. V areálu letního koupaliště můžete využít velký bazén 50m s tobogánem odélce metrů.


Pro děti je zde připraveno brouzdaliště s miniskluzavkou. Na pláži je připraven minigolf, hřiště na plážový volejbal, plocha pro streetball, ruské kuželky a stolní tenis. Přímo v areálu se nachází i občerstvení. Hledáte Ubytování Koupaliště Břeclav ? Vyberte si z největší nabídky až ubytováni.


Rezervujte přímo u majitele za nejnižší cenu. Pro odvážnější je k dispozici skl. Nedostatkem koupaliště je scházející pískoviště nebo koutek, kde by se děti na souši mohly zabavit. Pokud se chtějí návštěvníci schovat před slunečními paprsky, mohou se skrýt ve stínu pod stromy nebo pod velkým stanovým přístřeškem, který využívají především maminky s dětmi. Břeclav – Poraněním páteře a transportem do bohunického Traumacentra skončila minulé úterý jízda na toboganu pro mladého muže na břeclavském koupališti.


Tamní policisté nyní zjišťují, zda nedošlo k pochybení při provozování této oblíbené letní atrakce. Prověřujeme, zda nedošlo k zanedbání při užívání toboganu,“ potvrdila břeclavská policejní mluvčí Kamila Haraštová. Sportovní areál v Hustopečích nabízí svým návštěvníkům celoroční široké vyžití pro jednotlivce i kolektivy.


Koupaliště Oáza ve Vojkovicích nabízí návštěvníkům plavecký bazén o délce metrů, bazén pro neplavce (m) a dětské brouzdaliště, všechny pláže jsou travnaté. Letní koupaliště nabízí celou řadu. V areálu jsou k dispozici také různá sportoviště (hřiště na volejbal, minigolf, stolní tenis) a pořádají se tu různé kulturní i sportovní akce.


Půjčovna je v provozu denně. Zapůjčená lehátka a slunečník Vám vydá pracovník koupaliště v areálu a klíč od skříňky si vyzvednete na pokladně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky