pondělí 6. ledna 2020

Drevene zasteny na terasu

This feature is not available right now. Pokiaľ máte pocit, že vám na vašom balkóne chýba súkromie, alebo by ste sa chceli len jednoducho chrániť pred nepríjemným vetrom, sú balkónové zásteny pre vás to pravé. Tieniace siete môžete použiť tiež za účelom tienenia vo vašej záhrade, či terase alebo ich môžete použiť ako dekoračný prvok. Dřevěné ploty za trvale nejnižší ceny.


Drevená zástena na terasu je dobrý nápad ako zakryť veci, ktoré nemajú byť videné, či vytvoriť závetrie aby vás vietor neprefúkal. Na ohraničenie záhonov môžete použiť plastové alebo drevené záhradné obrubníky.

Pokiaľ hľadáte riešenie ako na vašom balkóne alebo záhrade docielite väčšieho súkromia, prípadne sa len chcete chrániť pred nepríjemným vetrom, zaobstarajte si záhradné alebo balkónové zásteny. Ve vašich úvahách, zda na dřevěné terasy volit levnější dřeviny z tuzemských a evropských zdrojů, nebo investovat více prostředků do exotických materiálů existuje ještě jedna dřevina, můžeme říci, že jde o triumf, jakési eso v rukávu. Alebo už terasu máte, no vždy, keď to vyzerá na dážď, musíte schovávať záhradný nábytok.


V tom prípade ste určite uvažovali nad jej zastrešením. Zastrešenie terasy vám umožní byť na čerstvom vzduchu aj keď prší alebo, naopak, keď je vonku horúco a priamo na vašu terasu svieti slnko. Nechajte sa inšpirovať nasledujúcimi príkladmi.


Dbajte na to, aby tú Vašu terasu konzultovala s Vami a realizovala firma, ktorá ma dostatočné skúsenosti. Pro odeslání klikněte na druhé tlačítko Odeslat Odeslat.

Zpráva bude odeslána na náš e-mail, odpovíme Vám nejpozději do pracovních dnů. Tento doplněk má příjemný vzhled a zcela může nahradit i účel plotu na hranici pozemku. Drevostavby, montované domy na kľúč, domy z dreva,Krovy na mieru, hranoly a dosky,záhradné domčeky, palivové drevo, altánky a pergoly, materiály na suchú. Dřevo na terasu nejsou však jen terasová prkna po kterých chodíte, ale jsou to i podkladní hranoly pod terasy, výškově nastavitelné terče, spojovací vruty a vhodný typ terasových olejů.


Navíc zástěny za trvale nejnižší ceny. Množí se nám dotazy, jak zastínit (zavřít) terasu z boční strany. Velmi často se jedná o poptávky, kdy je potřeba zabránit větru, slunci nebo pohledu.


Nechceli sme terasu prekryť stálym, neodnímateľným prekrytím. Do úvahy teda prišli rolovacie markízy. Nastalo oslovovanie firiem, zisťovanie cien a postupne sme prišli na to , že na prekrytie terasy v štýle, ktorý sa nám najviac pozdával by sme si asi mali zobrať úver :). Takúto ligu nekopeme a tak sme začali improvizovať. Na prerušenie priameho styku s pokožkou stačia napríklad aj tenké ponožky… terasa sa užíva 1- 2dní v roku.


A toto je stále väčší a väčší impulz, vytvoriť takú terasu , na ktorej nebudú žiadne rušivé prvky. Preto sa pred niekoľkými rokmi začali montovať terasy tak, aby nebolo vidieť žiadne skrutky. Drevo je svetlo až tmavohnedé s nádychom do žlta. Patrí medzi stredne zosychavé dreviny, rozmerovo pomerne stabilné.


Za rokov svojej existencie patríme medzi lídrov v oblasti predaja exotického dreva na slovenskom trhu. Našim cieľom je profesionálna starostlivosť o zákazníkov a ponuka produktov najvyššej kvality.

Sme tím skúsených odborníkov s bohatými vedomosťami o dreve. Preto u nás nakupujete pohodlne a jednoducho. Drevo ThermoWoood na dosky na terasu neobsahuje živiny pre huby a plesne. Naviac je každá jedna terasová doska veľmi odolná proti drevokazným škodcom a má tiež zvýšenú odolnosť proti hnilobe. V napojení na fasádu domu sme riešili terasu na násype.


Klient nechcel riešiť ťažké podkladné betóny, preto sme zvolili technológiu zemných skrutiek, ktoré sa zavŕtali do vrstiev násypu. Takto bolo možné prakticky vytvoriť potrebné úrovne a nivelizovať podklad terasy. Ceny dřevěných teras Oproti WPC terasám je cena nižší, ale je třeba počítat s náklady na její údržbu.


Dbáme na kvalitní zpracování a estetický výsledek. Použitie drevoplastu na ploty je praktické, prispôsobí sa akémukoľvek typu terénu a jeho vzhľad bude zodpovedať vašej terase. Stavebnicový systém plotov Silvadec a jeho unikátne príslušenstvo, vás nadchnú! Zabezpečujú dokonalé súkromie.


Ponúka ľahkú údržbu, pri vysokej odolnosti. Disponujú moderným dizajnom. Zaručujú 1 recyklovateľnosť vďaka absencii použitia lepidla a formaldehydu.


Obecne platí, že ak chceme na terasu umiestniť krb, bazén a pod. To znamená, že pre zvýšenie pevnosti terasy je lepšie znížiť vzdialenosť medzi nosnými prvkami, než použiť hrubšie dosky. Vyberte si u nás kvalitný drevený záhradný plot.


Ponúkame Vám široký výber drevených plotových dielcov, ktoré dokonale ohradia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky