středa 25. března 2020

Automatické závlahové systémy

Závlahové systémy Gardena jsou plně automatické profesionální závlahy, navržené dle individuálních požadavků. Gardena Micro-Drip-System má široké uplatnění při zavlažování střešních zahra teras, balkónů, skleníků i užitkových zahrad. Zařízení, které vam umožní mít více volného času, šetřit vodu a zavlažit přesně místa, která chcete a to dokonce i když jste mimo domov.


Zahrady a veřejné plochy. Aby jste měli sytě zelenou zahradu, bez vydatné zálivky se to neobejde. Nabízíme závlahové systémy americké společnosti Toro, která patří mezi čtyři největší světové výrobce závlahových systémů.

Naší specializací jsou automatické zavlažovací systémy. Zajistíme rychlou a šetrnou instalaci profesionální automatické závlahy nebo nabídneme maximální servis pro domácí zavlažování instalované svépomocí. O naše dlouholeté zkušenosti se rádi podělíme i při řešení závlahy sportovních a veřejných ploch. Zavlažovacie systémy RAIN BIRD zabezpečia zdravší vývoj rastlín aj trávnika a zaistia pokojnú a bezstarostnú dovolenku.


Okrem toho automatická závlaha aj prispieva k vyššej hodnote nehnuteľnosti. Zavlažovací systém Rain Bird je veľmi variabilný a použiteľný pre všetky typy a charaktery záhrad. Za tuto dobu jsme namontovali desítky závlahových systémů k plné spokojenosti zákazníků.


Závlahy monzujeme převážně v zahradách rodinných domů různých velikostí.

Kadou zahradu me zdobit krásný, hustý trávník, stromy, kee, trvalky nejrznjších druh. Jedním z bod kvalitní pée je. Automatické zavlažovací systémy. Závlaha je rovnoměrně ROZLOŽENÁ na vymezeném prostoru, rostliny dostanou jen tolik vody, kolik POTŘEBUJÍ, odpadne starost o zálivku, když odjíždíme na dovolenou. Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich nových produktech.


Moderní systémy automatické závlahy se skládají z potrubí uloženého pod zemí a výsuvných postřikovačů, které jsou ukryty pod úrovní terénu. Po otevření přívodu vody elektromagnetickými ventily se postřikovače vysunou nad terén a po skončení zavlažování se opět zasunou do podzemních pouzder. Nic nebrání užívání zahrady ani sekání trávy. Vzhledem k tomu, že na zahradách jsou ve většině případů malé závlahové systémy , nejčastější dimenzí je 1“.


Ovládací jednotka na zahradách rodinných domů se vždy propojuje s dešťovým čidlem, které v případě deště přeruší závlahu. Dále nabízíme komponenty pro zahradní 12V LED osvětlení. Sme firma s viac ako ročnou tradíciou v oblasti návrhov, projekcie, realizácie a predaja zavlažovacích systémov. V dnešní uspěchané době se automatické závlahové systémy již stávají nedílnou součástí každé moderní zahrady, okrasných parků, veřejných ploch a sportovišť.


Dobrý den, vítejte na webových stránkách Rainbird. Chceme, aby Vám usnadnily orientaci v oboru automatických závlah a hlavně výběr firmy , která pro Vás zavlažování nainstaluje. Krásnou zahradu s reprezentativním trávníkem by chtěl asi každý z nás. Kdo však má se zahradou zkušenosti ví, že dobrého efektu nelze.


Práce s profesionálními komponenty pro automatické závlahové systémy značky RainBird.

Jste-li instalační firma, která potřebuje pomoci zpracovat návrh automatické závlahy, vyplňte náš projekční formulář a my se Vám bezprostředně ozveme a dojednáme s Vámi všechn. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zvyšuje hodnotu nehnuteľnosti. Práce realizujeme prevažne v okolí Bratislavy a širšieho západného Slovenska.


Návrh, realizace a údržba zavlažování - domácí a průmyslové vodárny. Instalujeme zavlažování pro trávník, výsadby i trvalky. Další kategorie: mikrozavlažovací systémy , cívkové zavlažovače, automatika, ventily či fitinky. Projektujeme, montujeme a prodáváme závlahové systémy pro různá prostředí.


V porovnání s manuální závlahou mají automatické závlahové systémy mnoho výhod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky