pondělí 2. března 2020

Holandská burza květin

Podívejte se, kde pro Vás každý den nakupujeme čerstvé květiny. Květinová burza Aalsmeer hraje důležitou roli na světovém trhu, protože její vývoj ovlivňuje oficiální ceny řezaných i hrnkových květin na celém světě. Za den se zde holandskou dražbou prodá na milionů řezaných a okolo milionu hrnkových květin.


Největší květinová burza světa. Holandská dražba = výchozí cena se snižuje v.

Burza svou výhodnou polohou u letiště Schiphol zaručuje, že se veškeré květiny velmi rychle dostanou do letadel směrujících k zákazníkům. Těmito zákazníky jsou zpravidla velkoobchody v jednotlivých městech, od kterých zase nakupují maloobchodníci, jako jsme třeba my. Pěstitelé z celého světa zde každý den nabízí své zboží a kupci se účastní takzvané holandské burzy.


Toto město je známé díky jedné události, která se zde každé ráno pravidelně opakuje: květinové burze. Tímto způsobem proběhne na květinové burze v Aalsmeeru každý den kolem padesáti tisíc obchodních transakcí. Pěstitelé tím chtěli dosáhnout zvýšení prodejních cen oproti do té doby používané anglické formě aukce.


Je totiž velmi pravděpodobné, že květiny ve váze na vašem stole či rostliny na parapetu zahájily svou pouť k zákazníkovi právě v Aalsmeeru.

Květinová burza Flora Hollan která je největší v zemi a které je naše firma součástí, se zabývá i kompletací portfolia květin o květiny z celého světa. Velmi oblíbené jsou například i květy z Ekvádoru , Itálie či Španělska, kde je teplé a zároveň vlhké podnebí, což vytváří ideální podmínky pro pěstování nejkrásnějších květin. Pestovatelia týmto chceli dosiahnúť zvýšenie predajných cien oproti anglickej aukcii, ktorú používali dovtedy. Aukce v nizozemském Aalsmeeru jsou unikátní tím, že ceny květin začínají vysoko nad jedním euro a postupem času se jejich cena snižuje. Rozvoz až k Vám domů Zjistěte, jestli jste v lokalitě pro rozvoz až k Vám domů.


Holanďané jsou báječní zahradníci, a tak se ani v rámci výstavy nenechají zahanbit. Koukám že po tobě de nějakej cizinec co? Ivane, co jí koupíme jako svatební dar?


Růst zájmu je patrný zejména na internetu, například v Německu prodeje stouply o 1. Není tedy překvapením, že nejlepší květinové službě se nachází právě v Německu. Tato květinová burza v Aalsmeeru v Nizozemí překypuje obchodníky s květinami a zde se odehrávájí ty největší obchody s květinami. Od tud se pak květiny rozváží po celé Evropě. Někam květiny letí letadlem, ale častěji se po Evropě květiny rozváží kamiony.


BURZA KVĚTIN v ALSMEERU! Z ochozů obrovské burzy je možné sledovat celou akci, na které se prodávají květiny, které později putují den co den do celého světa. Zažijte exkurzi na burze květin v Aalsmeeru, kde probíhá největší květinová burza na světě.

Její výsledky dennodenně ovlivňují ceny řezaných a hrnkových květin po celém světě. K vidění je tu obrovské množství těch nejkrásnějších čerstvých květin, ale i tradiční čilý obchodní ruch. Vyzkoušejte nákup květin přes internet, nemáte co ztratit.


Každý poslední den v měsíci máme inventuru a proto je otevřeno jenom do 13:30. Vstoupili jste do světa výjimečných růží. Metrové růže se pěstují a dováží ve velmi omezeném množství. ESKO- HOLANDSKÁ IS, ČESKO HOLANDSKÁ IS - graf akcie ČESKO- HOLANDSKÁ IS, ČESKO HOLANDSKÁ IS na Burze a RMSystému, historické hodnoty, minimální a maximální ceny na trzích Burza a RMS. Květinová burza v Aalsmeeru, Delft, Den Haag Brzy ráno navštívíme největší květinovou burzu na světě v Aalsmeeru.


Každý den se zde prodá okolo milionů řezaných a přibližně milion hrnkových květin ! Narazíte na nepřeberné množství květin , z jejichž krásné záplavy barev přechází zrak. Navštívíte mnoho zajímavých památek, krásnou přírodu, ale především zažijete báječné zážitky, stejně jako turisté, jež se účastnili tohoto zájezdu v letošním roce. STŘEDOVĚK – Asketické období – křesťanství posouvá významy symboliky květin (růže, lilie) – střídmé zahrady, aromatické, léčivé a symbolické.


Neváhejte a udělejte radost svým blízkým, známým, kolegům nebo klientům jednou z variant naší bohaté nabídky květin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky