úterý 24. března 2020

Podlahova prkna

Prkna se šroubují přes pero do podkladu pomocí speciálních vrutů. Pokládka celoplošným lepením - je vhodná na podlahové topení. Podlahová prkna se pomocí speciálního lepidla lepí k podkladu. Nabízíme vám dřevěná prkna v několika různých provedeních.


Jedná se o univerzální materiál s různými typy profilů a rozměry.

Podlahy z prken z masivního dřeva tím samy vytvářejí určitou osobitost a stávají se zrcadlem lidí, kteří je vlastní. Kvalitní dřevěná podlahová prkna. Po položení podlahy se musí prkna celoplošně přebrousit a posléze zalakovat.


V případě že podlaha z prken není finální, používají se podlahovky v horší jakosti (tzv. technická podlaha), kde se nehledí na jakost. Kdo by neznal dřevěnou prkennou podlahu, která byla prakticky první dřevěnou podlahou používanou před staletími v obydlích lidí, bez rozdílu postavení. Pokud u nás současně kupujete i terasová prkna nebo palubky Rhombus, získáváte automaticky slevu na kartáč na nátěr dřeva. Sleva platí, když se jedná o souhrnný nákup (na fakturu).


Využijte naše podlahové palubky a podlahová prkna z borovice nebo smrková prkna na podlahu, ke stavbě Vaší vysněné dřevěné polahy z masivu.

Tyto dřevěné podlahy mají dobré izolační vlastnosti a jsou velmi vhodným materiálem pro stavbu nejen vnitřních dřevěných podlah. Terasová prkna koupit o objednat u OBI. Dubová prkna, fošny jsou základní surovinou pro výrobu spárovky, která se dále používá k výrobě nábytku z masivu, jako jsou např.


Prodáváme kvalitní a odolná dubová prkna , ze kterých skládáme podlahy přesně na míru. Masivní podlahová prkna přidávají místnosti na koloritu. Jeho textura je velice hezká na pohled a má velký spektrum odstínů naturálního dřeva. Hnedá zimná bunda vo veľkosti L, párkrát nosená. Kolekce Eligna vyzařuje přirozenou,teplou atmosféru.


Na povrchu podlahy Vás okamžitě okouzlí mnoho detailů a pestrost odstínů. Naším doporučením je tedy ošetření dřeva přípravky OSMO, REMMERS a ADLER. Nejčastěji jsou žádána hladká , ale vyrábíme je i jemně drásaná.


Dřeviny smrk, borovice, modřín nebo dub. Většinou se dodávají bez povrchové úpravy, ta je aplikována až na hotovou položenou podlahu. Prkna terasová z tvrdých dřevin se častěji vybírají pro montáž teras, bazénů, mansard a jiných venkovních staveb.


Ale při výběru podlahy na terasu se doporučuje vzít v úvahu doporučení profesionálů. Dřevěné plotovky, hoblovaná prkna. Vruty do dřeva - spojovací materiál.

Máte zájem o naše služby? Neváhejte a pošlete nám Vaši poptávku, my se Vám ozveme zpět s výhodnou nabídkou. Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva a mnoho dalších truhlářských polotovarů zejména palubky, podlahová prkna , terasová prkna , spárovky, plotovky (plotová prkna ), OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly KVH a lepené BSH. Co o prknech říkají chlapi z Dřevocentrum CZ: Volte prkna správných rozměrů a kvalitního zpracování.


Ať vám vaše terasa, pergola nebo plot dělají radost dlouhá léta. Uvedené informace se vztahují k vybrané prodejně v okamžiku zobrazení příp. Nepřebíráme žádnou záruku v případě změn. Máme skladem nehoblovaná a hoblovaná prkna různých kvalit.


Na rozdíl od jiných firem, prodáváme výrobky kvality A, Prima, Extra. Prkna nabízíme v různých délkách 2m až 6m. Pokud budete prkennou podlahu lakovat, vyvarujte se zatékání laku mezi jednotlivá prkna.


Mohlo by dojít k jejich slepení. Dubová podlahová nebo dubová terasová prkna vám rádi zhotovíme podle vašich požadavků, nejběžnější rozměry jsou 140mm,150mm, 160mm, 180mm, 200mm délky 5m až 3m , tlouštky nesušené neopracované 30mm po vysušení a opracování 25mm dle délky. V nabídce nechybějí ani konstrukční hranoly KVH, hoblovaná prkna či plotovky. Samozřejmostí jsou i různé doplňky pro tyto materiály jako jsou lazury nebo laky, impregnace či vruty.


Můžete využít také našeho nářezového centra, kde vám naformátujeme desky dle Vašich požadavků. Vyráběná na základě americké lince Strandex z materiálu WPC. Ideální volba pro stavbu vaší terasy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky