čtvrtek 5. března 2020

Ceník sekání trávy

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Cenik‬ auf eBay an. Hodně záleží na stavu trávníku, přístupnosti a vzdálenosti pozemku, na ročním období apod.


Dle náročnosti terénu se cena pohybuje od po Kč za m2. Konkrétní cena se odvíjí od plochy , výšky a kvality trávníku , rovinatosti, svažitosti a překážek (např. stromy, keře, květinové plochy) a zda budete chtít i její likvidaci (sběr a odvoz posekané trávy).

Ceník sekání trávy a svahového sekání trávy Ceník sekání trávy - Praha a okolí Každý pozemek je jiný, každý má jiná specifika (velikost, sklon, množství překážek v sekání, atd.) a proto je potřeba vždy pro přesnou kalkulaci naše návštěva na místě údržby. Uvedené ceny jsou pro plochy 750ma více. Pro menší plochy jsou ceny stanoveny indivuduálně.


Ceník našich prací Cena služby závisí na množství (m , počet kusů apod.), a je-li služba provedena jednorázově, opakovaně, nebo je-li podepsána smlouva o dlouhodobém využívání našich služeb. Cenu za sekání trávy zjistíte během jednoduchých kroků. Poté si službu můžete snadno objednat. Provádíme sekání trávy ve svahu, sekání náletů ve svahu, sekání v kopci, sekání koryt řek a rybníků, vysekávání trávy v lesních školkách, sekání trávy fotovoltaických elektráren apod. Sekání trávy Svěřte Váš trávník do našich rukou a nebudete litovat!


Veškeré sekání provádíme vlastní benzínovou sekačkou, posekanou trávu odnosíme na Vámi požadované místo nebo si ji odvezeme.

Nestíháte sekat trávník, nebo vás to nebaví? Postaráme o váš trávník a na vás zůstane se pouze těšit ze stále krásného zeleného koberce. Nabízím kvalitní služby za příznivé ceny. Nesnažím se být nejlevnější, ale férový, poctivý a spolehlivý.


Moje práce mě baví, živí a naplňuje. Cena se vždy liší v závislosti na terénu a povaze vašeho porostu. Náš pracovník vám vždy na místě oznámí a zapíše do objednávky předběžnou cenu.


Neúčtujeme poplatek za nakládání a vykládání strojů ! Minimální velikost pozemku 3mnebo 5Kč bez dopravy. Ceny našich služeb vždy konzultujeme se zákazníkem a většinou vytváříme individuální cenovou nabídku dle náročnosti prací. Ceník údržby zeleně však odpovídá našim zkušenostem a pomůže Vám vytvořit si základní představu o nákladech prací spojených s údržbou zeleně.


Inzerát sekání trávy ceník v okrese Ostrava-město, cena dohodou, od kacetstromy na Sbazar. Popis: Provádíme sekání malých i velkých travnatých ploch a. Nemáte-li na sekání trávníků čas, svěřte jej do rukou naší úklidové firmy v Brně. Ceník pronájmu štípačky Vám rádi zašleme na vyžádání. Ceník likvidace křovin robotickou sekačkou a frézování pařezů pro Vás připravujeme. Pro bližší info nás kontaktujte na tel.


CENÍK SEKÁNÍ TRÁVY A ÚDRŽBA TRÁVNÍKU. Sekáme levně, rychle a pečlivě!

Pro objednání termínu sekání volejte tel. Zajišťujeme: sečení trávy v Kroměříži, sekání trávy v Holešově, sečení trávy v Hulíně, sečení trávy v Tlumačově, sekání trávy v Chropyni, sečení trávy v Kojetíně, sečení trávy v Otrokovicích, sekání trávy ve Zlíně, sečení trávy v Přerově, sekání trávy v Prostějově, sečení trávy v Olomouci, sekání trávy ve Vyškově nebo všude tam, kam. Ceník Ceny prací vždy konzultujeme se zákazníkem a jsou vždy přizpůsobeny individuálně na míru dle náročnosti prací.


Ceny údržby zeleně a zimní údržby lze obecně přiblížit pro představu v orientačním ceníku, který nalezenete níže. Bohužel údržba zahrady je velice časově náročná. Ceník jsou konkrétní u palivového dřeva a našich dřevěných a kovaných dekorativních výrobků. Disponujeme technologií i pro velmi náročný terén s velkou svažitostí, členitostí nebo velkým podílem náletových dřevin až do síly 15mm.


Sekání přerostlé trávy sekačkou,mulčovačem,křovinořezePro stálé zákazníky a firmy jsou ceny smluvní ! Ceny závisí na členitosti a obtížnosti terénu, svahu, apod. Přijedeme, dohodneme, posekáme, odvezeme. Posekanou trávu je možno shrabat a uložit na pozemku, nechat sušit pro zvířata nebo odvézt.


Na sekání si nás tedy můžete pozvat i do dalších obcí jako jsou např. Třebechovice pod Orebem, Týniště nad Orlicí, Borohrádek, Holice, Sezemice, Lázně Bohdaneč, Chlumec nad Cidlinou, Nový Bydžov, Nechanice, Hořice, Smiřice, Jaroměř, Stěžery, Všestary, Černilov, Býšť a okolní obce. Cena závisí na složitosti terénu, výšce sečené trávy , ploše, počtu sečení atd.


Proto bychom měli Váš pozemek vidět osobně a při tom se ihned na ceně a všem ostatním domluvíme. Pokud osobní schůzka nebude možná, pošlete několik fotografií Vaší zahrady, její rozměry a obratem Vám bude zaslána cenová nabídka. Sekání si objednáte pohodlně přes tyto stránky nebo telefonicky a ihned se dozvíte konečnou cenu za posekání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky