pondělí 30. března 2020

Foliové zastřešení bazénů

Foliové zastřešení - ovál Toto zastřešení je vyrobeno z lehkých trubek z hliníkové slitiny, konstrukce je potažena folií odolnou UV záření. Máme pro vás komplexní systém moderního a praktického zastřešení a zakrytí bazénů. Prodlužte si dobu koupání ve vašem bazénu díky bazénovému zastřešení. Při nastupujícím trendu částečného zapuštění nadzemních bazénů totiž vznikla na trhu mezera v oboru zastřešení.


Krom nejpoužívanějšího posuvného a obloukového zastřešení bazénů, které výborně odolá sněhu i nárazům větru a deště, nabízíme též originální řešení pro bazény atypických tvarů a nestandardních rozměrů. Vyberte si z početné řady tvarů, barev i velikostí.

Vyrábíme zastřešení dle vámi požadovaných rozměrů a možností přesně tak, aby dokonalo zapadlo do vaší zahrady a vytvořilo tak i moderní doplněk. Nabízí dostatek místa pro stojící osoby i pro vytvoření příjemného posezení. Společnost Poolor vyrábí bazénové zastřešení na všechny standardní typy bazénů dodávané na českém trhu.


Dokážeme navrhnout a vyrobit i originální bazénové kryty dle zadaných rozměrů, barev konstrukce a použitého polykarbonátu. Pro zastřešení je nutné již při výstavbě bazénu připravit okolí na bezproblémovou montáž, nebo uvažujeme-li s pozdějším zastřešením, je třeba okolo delších stran ponechat volné místo. Zároveň je potřeba uvažovat o místě, kam se bude zastřešení posunovat.


Foliové a textilní zastřešení Tato zastřešení vznikla především jako varianta pro levnější nadzemní bazény. Při výrobě bazénů klademe důraz na jejich kvalitu, estetický vzhle a včasný termín dodání.

Kromě bazénů dodáváme také bazénové příslušenství a zastřešení. Specialista na výrobu a montáž vnitřních a venkovních bazénů různých typů. Rekonstrukce a servis bazénů. U fóliových bazénů provádíme kompletní realizaci - od základů bazénů po aplikaci fólie, filtračních zařízení, až po samotné uvedení bazénu do.


Pak volte z našeho širokého sortimentu přístřešků na bazén. Fóliová a textilní zastřešení bazénů kruhový bazén. Výhodou je, že nemusíte mít prostor za bazénem pro odsun polykarbonátových modulů. Zastřešení a zakrytí bazénů.


Je zde představena jak zimní zahrada na bazénem, tak posuvné zastřešení z polykarbonátu a hliníku nebo nerezu, foliové a textilní zastřešení , bazénové plachty a sítě, lamelové kryty bazénů , bezpečnostní plachta na bazén, svisle posuvné zastřešení bazénu, extra nízké zastřešení , solární plachta, nafukovací zastřešení a spoustu dalšího. Realizujeme rekonstrukce bazénů , včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, montáže, zastřešení a zakrytí bazénů. S bazény dodáváme širokou škálu bazénového příslušenství. Rádi se s vámi setkáme v Bazénovém Centru Kolín, kde ukážeme a vysvětlíme možnosti realizace vašeho bazénu. Nabízíme výrobu, prodej a montáž bazénů , zastřešení bazénů , prodej whirpoolů a chemie do bazénů.


Stabilní zastřešení pro nadzemní i zapuštěné bazény, které rychle sestavíte i rozložíte a za které dáte méně peněz. Přenosné zastřešení AZURO spolehlivě ochrání bazén před nečistotami, zajistí o několik stupňů teplejší vodu ke koupání a může posloužit i jako mobilní přístřešek pro zahradní posezení. NÍZKÁ ZASTŘEŠENÍ Nechcete-li narušit vzhled Vaší zahrady, ale přitom je pro Vás důležitý komfort plavání v zastřešeném bazénu, a to nezávisle na rozmarech počasí, pak je zde pro Vás nízká řada zastřešení bazénů.


Všechny typy zastřešení jsou vyráběny na zakázku přesně podle Vašeho přání a potřeby.

Jsme schopni vyrobit jakýkoliv tvar i velikost. Foliové bazény se vyznačují vysokou životností s možností budoucí výměny či opravy poškozené fólie. Na konstrukci je natažena průhledná, vysokofrekvenčně svařovaná folie propouštějící UV - záření. Ve folii jsou dvě až tři svinovací okna opatřená moskytierami a vstup. Posuvné zastřešení bazénů Vám prodlouží koupací sezónu až o několik měsíců, voda ve Vašem bazénu bude díky zastřešení bazénu teplejší.


Další výhodou zastřešení bazénů je ochrana bazénu před nečistotami, jako je třeba padající listí. Abychom Vám usnadnili rozhodování, popíšeme Vám výhody námi dodávaných typů bazénů. Fóliové bazény z těžké fólie Alkorplan Základ bazénu tvoří skelet vystavěný z polystyrenových tvárnic Thermomur, proarmovaných a vyplněných betonem.


Plastový materiál plní funkci opěrné konstrukce i vodotěsné vložky zároveň, proto nejsou užitné vlastnosti bazénu omezeny tak, jako u jiných typů bazénů např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky