pondělí 9. března 2015

Krovinorez

Výkonný krovinorez s bohatým príslušenstvom skvelo poseká trávu a poradí si s krovinami a húštím. Křovinořezy vysekají z divoké džungle rajskou zahradu. Mají vysoce výkonné motory, skvělou akceleraci a komfortní obsluhu.


Výrobca Objem motora Priemer s. Vyberáme krovinorez podľa pohonu – benzín, elektrina, alebo akumulátor? Benzínový krovinorez s výborným výkonom motora a šírkou záberu nožov 255mm. Možnosť zmeny na strunovú kosačku so šírkou záberu struny 460mm.


Technológia motora STIHL 4-MIX. Kombinuje výhody dvojtaktného a štvortaktného motora. Menej emisií, zároveň žiadna výmena oleja a príjemný zvuk. Dieses Topmodell ist mit kW und 5cmHubraum speziell für den gewerblichen Einsatz konzipiert und begeistert durch Qualität, Arbeitskomfort und. Vysoká tráva, dvojmetrová pŕhľava, ostnaté kríky aj vyschnuté stromy.


V podpoľaní je vždy čo kosiť. Klasická elektrická kosačka, elektrická strunová kosačka,. Ať už vás čekají vysoká tráva, plevel, keříky nebo větvičky, křovinořezy od společnosti Husqvarna splní očekávání, která jste do nich vložili. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzie. ENERGIE AKCIA druhý akumulátor ZADARMO.


V náročném terénu a především všude tam, kde nelze použít zahradní sekačky, jsou vyžínače a křovinořezy STIHL ve svém živlu. Ponúkame Vám náhradné diely do krovinorez ov rôznych značiek za skvelé ceny. Na našom e-shope nájdete spojkové bubny, ochranné kryty, tesnenia, uhlové. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Kvalitná strunová hlava v kombinácii s kvalitnou strunou. Robustný a výkonný motorový krovinorez so strunovou hlavou a kovovým kotúčom nielen pre náročnejších používateľov. Pokiaľ si plánujete zaobstarať krovinorez , tak ste v HORNBACHu na správnej adrese. Pro špatně dostupná místa jako jsou svahy či plochy kolem stromů a keřů se nedá použít sekačka na trávu, v tomto případě asi raději sáhnete po.


Motorový krovinorez STIHL FS Mnohostranný vyžínač s riaditkovou rukoväťou k ergonomickému vyžínaniu menších a stredných plôch. Motorový křovinořez je vhodný pro údržbu zahradního porostu a pomůže Vám právě v místech, kam byste se s běžnou sekačkou nedostali. Krovinorezy v e-shope HORNBACH.


Hľadáte kvalitný krovinorez ? V našej ponuke nájdete motorové, elektrické a akumulátorové krovinorezy za skvelé ceny. V ponuke viac než krovinorezov. Nejlepší benzínové křovinořezy. Benzínové křovinořezy svým výkonem a konstrukcí představují ty nejvýkonnější pomocníky na trhu.


Výběr křovinořezů nabízí srovnání zákaznicky oblíbených produktů vybraných dle odborného zvážení, přesně podle způsobu, jakým by postupoval při. Kasumex nabízí náhradní díly na křovinořezy všech značek a typů. Naše náhradní díly na křovinořez jsou kompatibilní a srovnatelné s originálem. Pokud máte zahradu, jistě nám dáte za pravdu, že rozhodně vypadá mnohem lépe pěkně zarovnaný a upravený trávník, než přerostlé trsy trávy. Stroje STIHL lze převzít pouze osobně na kamenné prodejně v Dobrušce s předvedením funkčnosti.


Doporučená prodejní cena v Kč včetně DPH. V závislosti na zemi jsou. Táto webová stránka používa cookies. Pre personalizáciu obsahu a reklám, pre poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti využíváme. Znížili sme ceny všetkých našich produktov!


DOLMAR liefert anspruchsvolle Produkte für die Garten-, Forst- und Landwirtschaft und ist eines der weltweit führenden Unternehmen in der Motorgeräteindustrie. Praktický krovinorez s dvojtaktným benzínovým motorom s. Potvrdzujem, že som osoba staršia ako rokov, prípadne, že bol na tento účel udelený súhlas môjho zákonného zástupcu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky