úterý 26. září 2017

Bazénový lem

Při této variantě vám hrozí nejmenší riziko splavování nečistot do bazénu z okolí. Charakteristika betonového bazénového lemu. Lemy se osazují na dlažbu a tvoří zvýšený lem bazénu.


K cene bazénového lemu Elegance je potrebné pripočítať dopravu a materiály pre montáž ako lepidlo. Bazénový lem Vlna má zaoblený profil tzv. Nabízíme zakazkovou výrobu bazénových lemů.

Cenová kalkulace na celý bazén zdarma. Vyberte si z více než 7prodejních míst po celé České republice a na Slove. Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Farebne máte na výber striebornú, grafitovú a béžovú svetlú. UV sterilizátor,automatické dávkovače,chlorinátory,salinátory.


Rozmery bazénového lemu sú: 50x34x(dĺžka x výška x hrúbka). Mrazuvzdorné a stálobarevné. Umělý pískovec je vyroben z přírodních nezávadných materiálů a výborně odolává i extremním mrazům.


Poznámka: Rozměry jsou závislé na výběru dlažby.

Popis produktu: Moderní bazénový lem typ Deska s povrchem vymývaného oblázku barvy přírodní nebo vymývané různobarevné drtě. K nerozeznání od opravdových dřevěných prken! Díky speciálnímu postupu výroby je naše produktová řada LINIE DŘEVA okouzlující a naprosto věrná imitace dřevěných prken.


Kameň bude vyzerať okolo bazéna luxusne, prirodzene a prírodne. Okrem vzhľadu je výhodou aj nešmykľavosť. Správny bazénový lem by.


Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH a jsou stanoveny jako ceny EXW pro závod Vápenná a pro logistické sklady. Kameny s nepravidelnými vráskami. Viele Ausführungen sofort lieferbar ab 39- €, jetzt bestellen! Leave a Reply Zrušiť odpove ď. Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.


Uložiť moje meno, e-mail a webovú stránku v tomto prehliadači pre moje budúce kome. Lemy nabízíme ve velikosti 80x25x3cm tloušťka, v barvě Classic - bledobéžovej (Ivory). Na bazénový lem jsou kladeny vyšší nároky z pohledu bezpečnosti i vlastností, než na běžnou dlažbu. Proti zranění je ochrana ostrých hran zajištěna zaobleným tvarováním s nosem. Neglazovaná přírodní kamenina, ze které jsou bazénovky vyrobeny, zároveň vyniká minimální nasákavostí.


V našem článku se dozvíte, jaký zvolit a od koho koupit! Ceny platí pro přirozený barevný rozptyl, typický pro tento druh kameniny.

Při požadavku na stejnobarevnost se účtuje. Počet ks pre roh 90stupňov - 3ks. Vzhľadom na veľkú váhu produktu je cena prepravy počítaná indiv. Ergonomický bazénový lem s jemnou strukturou jako u lemu Greek stone z vibrolitého ušlechtilého betonu s krycím nosem s možností několika. V podstatě záleží na tom, jaké preferujete materiály a jaká barevná provedení budete potřebovat, tak aby konečný výsledek ladil s již vybudovaným okolím.


Společnost PRESBETON Vám může nabídnout odolné betonové bazénové lemy, které svým povrchem a barvou imitují přírodní materiály, a navíc jsou ekologické. Vyrobeno z mramorové drti. Potřebujete dlažbu na vaši terasu, chodníčky k domu nebo na jakékoliv jiné plochy a chcete, aby i na velkých plochách působila dlažba moderně? Tento lem z umělého kamene je možné umístit celoročně v exteriéru i interiéru.


Ideální dekorace pro Vaši zahradu a hlavně bazén. Povrch kamenné desky je štípaný a tudiž protiskluzový, hrany jsou ručně zasekávané a mají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky