čtvrtek 28. září 2017

Bazenove tablety 5v1

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

Multifunkční tablety 5vvyřeší problémy s bazénovou vodou. BST 1kg - multifunkční tablety 5v- CHEMOFORM Blue Star. Krátkodobá akce - sleva na všechny tablety 5vod všech výrobců!


BST, multifunkční tablety 5vpro desinfekci bazénové vody. Balení vhodné na celou sezónu pro malé bazény kolem 5m3. Kombi tablety do bazénu MAXI s obsahem aktivního chloru zajišťují dezinfekci, vločkování nečistot při zakalení vody a likvidaci řas. Tablety jsou pomalurozpustné a obsahují směs pěti účinných látek včetně chloru. Multi tablety 5vmaxi se používají ke komplexní ochraně vody v bazénu.


Díky multifunkčním tabletám lze udržet čistou vodu po celou dobu užívání bazénů.

Balení obsahuje multifunkčních tablet (jedna tableta má 200g). Toto množství by mělo stačit na udržení potřebné koncentrace volného chloru ve vodě na - dní , jako je teplota vzduchu a vody, intenzita slunečního záření, zatížení bazénu atd. Stačí si zvolit tablety do bazénu 5v, které jsou v nabídce a na základě vašeho konkrétního požadavku. A směle se můžete pustit do péče o vodu.


Výsledkem bude křišťálově průzračná voda. Péče a údržba bazénové vody nikdy nebyla snadnější záležitostí. Vsaďte na osvědčenou pomoc v podobě tablet. MULTI tablety 5vMAXI 1kg SKLADEM 2Kč.


Použitie: Pred aplikáciou prípravku skontrolujte pH vody príslušným testerom, nastavte hodnotu pH na 8-pom. Pětisložkový přípravek Komplex 5vvás zbaví starostí s údržbou bazénu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Vločkovač rozjiskří a projasní vodu, algicid bojuje s řasou.


MULTI TABLETY 5vmaxi – multifunkční tablety 2g pro údržbu bazénu. Slouží k dezinfekci bazénové vody s baktericidní účinností. Stabilizace hodnoty pH a tvrdosti bazénové vody, udržuje hodnotu chloru, vyvločkování nečistot, zamezují tvorbě řas v bazénu a rozjasňují vodu.


Jsou vhodné pro komplexní ošetření vody.

Tablety o hmotnosti 2g jsou výhodné pro použití ve středních a velkých rodinných bazénech a tablety 5g pro velké domácí bazény nad m3. Přehled TABLET Výhodou tablet je bezesporu jejich snadné dávkování – tabletu stačí umístit do plováku, dávkovače tablet či skimmeru, kde se bude pomalu rozpouštět a umožní tak rozptýlení účinných složek do bazénové vody. Výběr z mnoha předních výrobců bazénové.


Vítejte v internetovém obchodě Jsme autorizovaný prodejce společnosti Proxim s e-shopem i kamenným obchodem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky