pátek 22. září 2017

Květináč keramický

Květináč je vhodný do interiéru a exteriéru. Balení obsahuje samozavlažovací systém Lechuza, v kterém je ukazatel hladiny vody. Dále druhé dno jako nádrž vody a jeden výpustný ventil pro odtok přebytečné dešťové vody. Díky tomuto systému již není možné utopení květiny i při intenzivním dešti.


Součástí balení jsou pojezdová kolečka.

Vyberte si keramické květináče bílé, přírodní, barevné i mozaiky, velké a malé, pokojové i venkovní. Levné keramické květináče nakoupíte na FAVI. Vybírejte z různých materiálů - plastový, betonový, keramický , ratanový, terakotový, proutěný nebo dřevěný. Kupte si speciální květináč na orchidej, bylinky, bonsaj a rajčata.


Luxusní keramický květináč Mystic Ocean Atlantis Red s průměrem 76cm a výškou 60cm má kulatý tvar. Keramický květináč na bylinky. Povrch je polomatný s jedinečnou glazurou.


Je vhodný do interiéru a exteriéru.

Do interiéru doporučujeme zakoupit gumovou vložku. Detail produktu Do obchodu 1Kč VETRO PLUS Truhlík samozavlažovací ratan 30cm, bí. Je vyroben z pevného plastu, takže ho můžete umístit i ven. Díky klasickému a čistému zpracování je exkluzivním doplňkem do všech interiérů i zahrad.


Westwing vám ale ukáže, že je to mnohem více, než jen praktická věc pro domácnost. Ručně modelovaný keramický květináč na nožičkách, glazovaný. Možnost využití jak v interiéru tak i v. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pokud vyšroubujete ventil ve dně květináče, pak samozavlažovací sada funguje i venku při silných deštích. Hrnkové květiny vydrží déle než řezané (tedy jak u koho).


Nezapomeňte ani na hezký květináč , jež sám o sobě může fungovat jako dekorace. Vítám Vás na svých stránkách a přeji vám hodně radosti při vybírání a nákupu ručně vyráběných věcí. Když si koupíte něco z mého e-shopu.


Má jednoduchý, ale zajímavý design. K dostání v bílé, žluté a zelené barvě. Obal na květináč keramický scheurich 92 ø22cm, barva.


Jelikož se sestra nastěhovala do domečku, který si s rodinkou zrekonstruovali, volila jsem něco na terasu.

Udělala jsme ji tedy bylinkový květináč a rovnou. Ozdobte si svou zahrádku či terasu. Zlevnili jsme pro Vás přes 2produktů Jaro se nezadržitelně blíží, konečně :-) Připravili jsme si pro Vás spousty produktů, které jsme. Vytvořte si zahrádku uvnitř.


Dokonce i když je venku zima a vlhko, dokážou pokojové rostliny navodit uvnitř bytu atmosféru léta a pocit klidu a pohody. Betonový květináč ve tvaru báně, vhodný pro venkovní použití, dno s dírou. Surový vzhled pohledového betonu v minimalistickém duchu. Nabízíme v různých velikostech.


Vyroben z šamotové hlíny. Omlouváme se, ale nenašli jsme žádné produkty. Inzerát květináč keramický prodám v okrese Břeclav, cena 75Kč, od europe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky