úterý 26. září 2017

Odpuzovač psů a koček ultrazvukový

Ultrazvukový odpuzovač koček , psů , hlodavců, kun, ptáků, srnek, zajíců - dosah 1m2. Multifrekvenční odpuzovač zvířat Isotronic Animal Repellent Multi. Díky ultrazvuku se budou místům vyhýbat již po krátké době. Nerozčilujte se už nad nepříjemnými stopami od psů a koček na vašem pozemku.


Jakmile čidlo PIR tohoto odpuzovače zaregistruje pohyb psů nebo koček v hlídaném prostoru, vyšle cca. Zvířatům je tento ultrazvukový signál velmi nepříjemný. Přístroj můžete umístit libovolně, neboť pouzdro ABS je odolné vůči povětrnostním vlivům a napájí se přes baterie. Použití špičkových součástek a kvalitních materiálů spolu s výrobní technologií povrchové montáže součástek a několikanásobnou kontrolou kvality zajišťuje dlouhodobou životnost a spolehlivost tohoto typu odpuzovače koček a psů. Venkovní ultrazvukový odpuzovač kun, psů , koček , netopýrů a ptáků.


Zařízení je odolné vůči vlhkosti, nicméně v případě využití ve venkovních prostorách je bezpodmínečně nutné chránit přístroj před přímým vlivem deště a sněhu. Přístroj je určen k odpuzování toulavých psů a koček z prostor chráněných. Tento ruční odpuzovač pracuje s ultrazvukovým signálem. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek.


Tento ultrazvukový generátor vydává velmi hlasité, pulsující agresivní ultrazvukové tóny podobné siréně, které jsou pro mnoho zvířat nepříjemné, a proto se zdroji zdaleka vyhýbají. Generátor by se měl používat pro odpuzení psů, koček, hlodavců, hmyzu, lezoucích parazitů, zvěře a ptáků. Ano, za pomoci běžných kuchyňských ingrediencí, jako je citron, pepř nebo třeba ocet si můžete zkusit odpuzovač psů a koček vyrobit i doma.


Recept najdete například zde , spoustu jich nabízí i tento web. Automatická změna kmitočtu i výkonu. Kvalitní odpuzovač -plašič koček a psů. Pes repelent je šikovný, malý přístroj, který vysílá intenzivní ultrazvukový signál. Hutermann DCkapesní odpuzovač psů a koček ultrazvukový se svítilnou Účinně a bezpečně odstrašuje.


Odpuzovače zvířat) Hodnocení produktu:. Bateriové napájení, nebo ze síťového adaptéru (není součástí). Kmitočet vysílaného ultrazvukového signálu se automaticky mění a tak si na ně zvířata nezvyknou.


Vydrží tam aktivní delší dobu. Nevýhodou může být, že granulky napuštěné repelentem může nasát sekačka, a odpuzovací efekt tak zmizí. Hledáte venkovní odpuzovač koček ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Kč 7Kč bez DPH 8Kč 7Kč bez DPH. Solární ultrazvukový a světelný odpuzovač psů , koček a divoké zvěře, s vestavěným pohybovým čidlem, solárním panelem který dobíjí vestavěný. Parazitické hlístice rodu Steinernema feltiae likvidují larvy smutnic v půdě.


Pomocí hlístic Steinernema se smutnic zbavíte snadno a spolehlivě. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Uvedení do provozu: Vsuňte napájecí konektor externího zdroje do napájecí zdířky v přístroji, poté zasuňte napájecí zdroj do zásuvky. Tím je odpuzovač psů a koček připraven k použití. Unsubscribe from Elektro-Obojky.


Trápí Vás cizí psi, kočky, ptáci, lišky, zajíci nebo myši na pozemku? Kombinovaný odhaněč s detekcí pohybu, slyšitelnou nebo ultrazvukovou. Sprej TRIXIE - odpuzovač psů a koček 175ml nastříkáme na místo nebo věc, kterou chceme ochránit před nežádoucím znečištěním či poškozením psem nebo.


Deramax DŮLE(R)ITĚ UPOZORNĚNÍ: včetně napájecího zdroje!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky