středa 20. září 2017

Štěpkovač na větve

BT- trocina - Duration: 1:56. Drtič větví piraňa je jedinečný štěpkovač na větve , který je díky preciznosti českého výrobce dotažený k dokonalosti Drtič větví tedy štěpkovač Piraňa je výrobek určený především na drcení větví jak po prořezu tak i při likvidaci náletových křovin. Bosch není kvůli použití válců náročný na údržbu a slabé větývky, nebo čerstvé větve nedokáže účinně rozdrtit – v odpadu naleznete pouze přežvýkaný a neoddělený odpad.


Objemný box pojme až l štěpky, kterou po proschnutí dále využijete třeba na zátop do kamen. Naše stroje vynikají vysokou stabilitou a tichým chodem. Větve ale není vhodné zpracovávat ihned po prořezu, vhodnější je nechat týden, dva proschnout.

Základem naší firmy je výroba a oprava skartovacích strojů na zpracování umělých hmot, dřeva, větví a ostatních materiálů. U štěpkovače pracuje ozubené kolo, které na jedné straně přitlačí větve ke stěně a tím je odštípnou v pravidelných intervalech. Dopravíte drtič nebo štěpkovač na místo použití.


Posunete páčku pojistky nahoru, čímž sepnete bezpečnostní spínač motoru, a můžete pracovat: zeleným knoflíkem stroj zapnete, červeným vypnete a žlutým případně nasadíte zpětný cho pokud by se zasekla větev. Krátké větve raději posunujte do stroje za pomoci pěchovače. K prvkům bezpečnosti, jež byste. Elektrický zahradní štěpkovač disponuje vysokým výkonem a perfektně drtí větve o průměru až. Zahradní technika Zahradní drtiče Válcové štěpkovače na větve Válcové štěpkovače na větve Tato kategorie obsahuje: Štěpkovače (válcové), zahradní drtiče štěpkovače.


Na každé zahradě vznikají hromady větví, k jejichž zpracování jsou určeny právě zahradní drtiče větví a štěpkovače (kompostovače).

Drtiče větví a štěpkovače zpracují nepohodlnný dřevitý odpad na užitečný materiál, nepotřebné větve během pár okamžiků rozdrtí na materiál vhodný ke kompostování, mulčování, nebo topení. Prodam drtič větvi- štěpkovač Gardol elektrický 2. RD-10 RD-107S až do konce července ! Nabízíme Vám několik typů vyráběných námi štěpkovačů, s pohonem traktorovým, elektromotorem nebo benzínovými motory. Dobrý den, chtěl bych ušetřit korunky a vyrobit si doma malý štěpkovač na větve , které mám jako odpad ze zahrady a nemám je kam dávat. Na druhou stranu je třeba si uvědomit, že běžně takovéhle větve typu násada na své zahradě nemáme. Takže nezbývá než před jeho apetitem smeknout.


URBAN pracují na principu dvou protiběžných hřídelí s noži. Rádi vám je předvedeme na naší provozovně. Pro zachycení drti je vybaven 60l vakem. Při hmotnosti 1kg s pojezdovými koly se s drtičem velice snadno manipuluje. Drtič byl použit jen párkrát jinak uskladněn v garáži, již nevyužijeme.


Produkty Drtič větví Pirana Drtič větví Piraňa za traktor Drtič větví Piraňa za malotraktor Drtič větví Piraňa za traktor s pravoůhlovou převodovkou Drtič větví Piraňa s elektrom. Prodám kvalitní štěpkovač ALKO, veškeré technické informace na štítku viz foto. Je to konstruováno na větve průměru až 9cm.


Pokud by někdo dělal takovýto menší, do průměru třeba 5cm, bylo by to ještě zajímavější, lehčí a hlavně levnější. Standardní tříbodové uchycení, možnost individuální úpravy. Tento štěpkovač s motorem o výkonu kW zvládne drtit větve až do průměru 1mm.

Brácha hospodaří, takže toho má z různých náletů hodně. Půjčuje si štěpkovač za traktor a má pokoj. Na takové domácí chroupání ho můžu doporučit, za ty peníze je výborný. Lepší by byl štěpkovač který sežere s nadhledem aspoň 5-6cm (větve by se nemusely tolik přebírat), ale to je už o jiné cené i výkonu. Na foru jsou již sice dvě temata k tomuto problemu ale žadne mi nedokazalo poradit.


Shanim malý štěpkovač na větve ze zahrady. Chci ale pouze štěpkovač - ne drtič. Pohodlně zlikviduje nařezaný materiál z keřů i stromů. Větve zpracovává pomocí pomaloběžné válcové frézy.


Podaný materiál samovolně vtahuje a řeže na menší díly – štěpky, které je možné použít k topení, či je dát ke stromům, nebo kompostovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky