čtvrtek 21. září 2017

Dřevodomky

Pro více informací nás kontaktujte. Naše firma DED pouze dřevostavby projektuje, zaměřujeme se na dřevostavby a nízkoenergetické dřevodomy. Architektonická štúdia rieši vonkajšie pohľady a pôdorysy jednotlivých podlaží priamo na mieru podľa vašich návrhov a požiadaviek.


DrevoDom Zvolen ponúka a realizuje po celej Slovenskej republike svoje vysoko kvalitné nízkoenergetické montované rodinné domy a väzníkové krovy. Představujeme Vám projekt RD Nový Svět. Naším projektem jsou moderně řešené cihlové novostavby rodinných domů v lokalitě Olomouc - Nový Svět. Viac ako typov katalógových domov a viac ako 4rôznych projektov. Domy upravujeme podľa vašich požiadaviek bezplatne.


Přes 7zahradních domků v nabídce. Prodáváme a montujeme zahradní domky, chatky, zahradní chaty, pergoly, zahradní domky na nářadí, dřevěné domy. Vybrať správny nízko-energetický drevodom nie je jednoduché. U nás si môžete vybrať z kvalitných drevodomov a bungalovov od overených výrobcov dreva.


Cíťte sa so svojou rodinou výnimočne v domoch od nás. Nadšenie pre štýlový dizajn a najnovšie technológie je pretvorené do X-HOME- nového rozmeru bývania. Vyberte si Váš vysnívaný nízkoenergetický montovaný dom z našej širokej ponuky ešte dnes! Zruby a ďalšie drevostavby ako zrubové domy, drevenice či drevené rodinné domy na mieru dodáva spoločnosť DORATO s. Kanadské sruby z masivní kulatiny za nejvýhodnější ceny v ČR se zárukou let. Jsme největší výrobce kanadských srubů v Evropě.


Ceny dřevostaveb na klíč. Ke každé řadě katalogových domů je uveden přehledný ceník dřevostaveb. Publikované ceny vycházejí ze standardního provedení. S nízkoenergetickou konstrukcí našich domů, doplněnou kvalitními okny s izolačními trojskly, ušetříte výrazně na nákladech za vytápění domu.


DREVO je výnimočný materiál, má vynikajúce konštrukčné a dizajnové vlastnosti, dokáže vytvoriť neopakovateľnú atmosféru a pohodu Vášho domova. Zahradní domky, rekreační domky, zahradní nábytek, zahradní pergoly, zahradní chatky, nářaďové domky, dřevostavby, palubky, dřevěné obklady, hoblované. Rámová konstrukce dřevostavby i panelová výstavba dřevostavby. Realizujeme montované domy - dřevostavby na klíč, nízkoenergetické dřevostavby a pasivní. Naše Nízkoenergetické a Pasivní domy mohou být pro Vás ideálním domovem a spolehlivou investicí.


Nabídnou Vám příjemnou tepelnou pohodu, po celý rok. Dřevěný skelet stěnových, stropních i střešních panelů je vyroben z kvalitního dřeva. Proti plísním a hnilobě se chemicky. Drevodomy od projektu až po realizáciu hrubej stavby alebo stavby na kľúč. Klasické zruby z guľatiny aj drevenice z dvojstranne rezaného masívu.


Patříme mezi největší prodejce zahradní techniky. Máme vlastní bohaté zkušenosti s prodávanými výrobky. Kvalitní zázemí a tým vyškolených pracovníků.


Projekty slúžia na inšpiráciu, ľubovoľne Vám ich upravíme podľa Vašich predstáv. Taktiež sa môžete inšpirovať z akéhokoľvek iného zdroja. Díky spolupráci se společností G Servis máme v nabídce.


Obraťte se na odborníky a nechce si postavit kvalitní stavby z masivního či panelového dřeva. Montované domy od spoločnosti ECOSTAV s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky