pátek 22. září 2017

Kamencové jezero ceník

Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay! Schau Dir Angebote von ‪Cenik‬ auf eBay an. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu.

Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen. Kamencové jezero je celosvětový unikát a rekreační areál nacházející se v Chomutově. Každé léto láká návštěvníky nejen z nedalekého okolí, ale také z celé České republiky a ze všech koutů Evropy.


Kromě přírodního koupaliště s upravenými plážemi, kterému dominuje nové plovoucí molo, nabízí svým návštévníkům řadu možností, jak trávit svůj volný čas. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Patří mezi největší jezera v ČR a díky vysokému obsahu kamence ve vodě se v něm automaticky zabraňuje růstu řas a sinic.


V létě je lákadlem pro všechny návštěvníky z okolí Chomutova, celé České republiky i pro turisty z celého světa.

Naleznete zde vše, co pro příjemné prožití prázdninových dnů potřebujete. Travnaté i písčité pláže a mola Vám nabídnou příjemné pohodlí při slunění i koupání. Hotel Golf Club nabízí devět pokojů, které jsou vkusně a účelně zařízeny.


Pokoje náleží do turistické kategorie se sociálním zařízením na patře. U každého pokoje je samozřejmostí vlastní sociální zařízení, televize a internet. Jízda za lodí je fyzicky náročnější než na vleku z důvodu nízko pověšeného lana. Odpočívat a opalovat se můžete na travnatých i písčitých plážích nebo molech.


Aktivním návštěvníkům jsou k dispozici minigolf, stolní tenis, volejbal nebo streetball. Zapůjčit si mohou také paddle boardy. Ceník se připravuje-Platba a poplatky. Zájemce o ubytování předloží k evidenci občanský průkaz nebo pas. Mirka Šebestová, Chomutovský deník, 3. Dotaz: Na Kamencovém jezeře platí od této sezóny nový ceník.


Vyzkoušet můžete také skákání na trampolíně a jiné sporty. Velké vícesloupové (a víc) vleky, kde se jezdí do kolečka. Převážně jsou vleky levotočivé.


Plavecký areál Aquasvět je součástí nového moderního kulturně společenského a sportovního areálu na Zadních Vinohradech.

Voda svým složením připomíná „Mrtvé moře“, takže v jezeře nejsou žádné ryby nebo vyšší organismy. Světová ojedinělost Kamencového jezera z něj dělá velmi vyhledávanou rekreační oblast, která je hojně navštěvována nejen turisty z. Jako přírodní útvar je naprosto jedinečné a ve světovém měřítku ojedinělé - vzniklo zatopením přidlicového dolu. Vysoký obsah kamence ve vodě se nejen zasloužil o název jezera, ale také o to, že zde nevyskytují sinice, či řasy. This webcam is currently assigned to Echomutov. Rozšířené vyhledávání (domácí zvíře, bazén, internet,) Nemáte čas hledat?


Ubytování bez prostředníka a bez provizí. Příjemné prostředí k letní rekreaci. Plocha k parkování uvnitř oploceného areálu jezer. Sociální zařízení k dispozici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky