pátek 29. září 2017

Ultrazvukový odpuzovač komárů

D prostorový ultrazvukový odpuzovač - Nejlepší řešení na kunu ve střeše. Tento nově navržený model dostačuje pro domácí a osobní použití. Přístroj produkuje zvuky, které kopírují nejvíce obávané nepřítele oplodněných samiček komára.


Zatím jste ještě nenašli spolehlivý způsob, jak se zbavit otravných komárů ? Dejte sbohem komářím štípancům, přichází ultrazvuko.

Ultrazvukový odpuzovač (nejen) do zásuvky Podstatou tohoto odpuzovače je ultrazvukové vlnění. Můžete ho zasunout do zásuvky , nebo si obstarejte odpuzovač komárů na baterky v podobě přívěsku na klíč , náramku proti komárům nebo spony na opasek. Komáři jsou odpuzováni vysokofrekvenčním tónem pro lidské ucho na hranici slyšitelnosti. Na straně odpuzovače si můžete zvolit, jakou intenzitu chcete.


Tlačítko můžete dát ke straně označené L (nízké) a H (vysoké). K produktu je nutné pořídit EU - US adaptér do zásuvky. Skladem u dodavatele Můžete mít již v sobotu 10.


Pořiďte si odpuzovač hmyzu, účinný přípravek, který vás zbaví dotěrných komárů , mušek nebo mravenců.

Vsaďte na kvalitní odpuzovače, Raid proti komárům nebo přípravky OFF! Tento přístroj pomocí ultrazvukových a elektromagnetických vln ruší komáry a další hmyz a tím je vyhání z chráněného prostoru. Díky ultrazvukovým vlnám se hmyz cítí v tomto prostředí nepříjemně, a proto tento chráněný prostor opouští, elektromagnetické vlny tento efekt ještě zvyšují. Rádi Vám poradíme účinný ultrazvukový odpuzovač , který je účinný proti těmto škůdcům. Neváhejte se s námi poradit, máme mnoho zkušeností a nejširší nabídku v ČR.


Dodáváme pouze spolehlivé a vyzkoušené odpuzovače proti kunám, myším, potkanům, lasičkám, tchořům, kočkám, ptákům a dalším škůdcům. Zvuk vyzařovaný přístrojem je neškodný pro člověka, děti a domácí zvířata. Detailní popis produktu. Osobní ultrazvukový odpuzovač komárů ve tvaru klíčenky, LED světlo. Osobní odpuzovač komárů na baterie s držákem na opasek.


Ekologický odpuzovač komárů Nastala doba teplých nocí a bohužel ne každý má sítě proti komárům. Jistě budete s námi souhlasit, že si kolikrát říkáte, ať už se ten komár konečně napije, dá pokoj a hlavně přestane bzučet, aby se dalo spát. ELEKTRONICKÝ ODPUZOVAČ KOMÁRŮ.


Funguje na bázi ultrazvuku , který lidské ucho neslyší - žádné nepříjemné pachy a jedy - žádné pasti, žádné uklízení. Je ideální k malým dětem, protože neobsahuje žádnou chemii. Přístroj vysokofrekvenční odpuzovač komárů je určen k ochraně proti komárům a hmyzu.

Odpuzování komárů ultrazvukem. Výkonný elektronický odpuzovač hmyzu pracuje na principu vysokofrekvenčního tónu, který je hmyzu nepříjemný. Neobsahuje žádné chemikálie.


Tento odpuzovač pracuje bez chemie a proto je ideální pro použití v každé obytné místnosti, jelikož nevylučuje žádné zdraví škodlivé ani dráždivé látky. Toho využívá můj odpuzovač. Označení nářadí logem Magg sebou přináší skvělou volbu pro všechny profesionální i poloprofesionální kutily z dílny ryze České společnosti. Samička slyší zvuk samce komára, což ji odpudí. Jednoduše ho upevníte ať už na batoh, pásek nebo jinou část vašeho oblečení.


Pracuje na bázi ultrazvuku, který lidské ucho neslyší. Nemusíte mít obavy, není nijak škodlivý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky