čtvrtek 21. září 2017

Motorová pila hecht 941

Benzin-Kettensäge Hecht 9für nur 10€. Leistungsstarke Leichtgewichte! Kaufe 9im Preisvergleich bei idealo. Právě poměr hmotnosti, délky lišty a výkonu z ní činí dokonalý nástroj pro hobby použití při práci okolo domu. Práve pomer hmotnosti, dĺžky lišty a výkonu z nej robí dokonalý nástroj pre hobby použitie pri práci okolo domu.


Skladom v eshope Skladom na predajniach Doprava zadarmo.

Všetky informácie o produkte. Veškeré informace o produktu. Schau Dir Angebote von ‪Hecht‬ auf eBay an. Riesenauswahl an Markenqualität. Folge Deiner Leidenschaft bei eBay!


Karburátor Walbro(Japan). Deutschlands größter Preisvergleich - mehrfacher Testsieger mit TÜV-Zertifikat! HECHT 9- motorová pila.


Perfektní poměr Hmotnost, délka lišty a skvělý výkon činí z této pily dokonalý nástroj.

Kategorie motorových pil zahrnující motorové pily pro občasné používání. Hobby motorová pila je ta pravá pro Vás, pokud plánujete. Motor je opremljen kvalitetnim Walbro rasplinjačem. Ova motorna pila je prikladna za često piljenje.


Motorová pila Hecht 9s primerem. Poměr hmotnosti, délky lišty a výkonu z ní činí dokonalý nástroj pro hobby použití při práci v okolí domu. Dekompresní ventil, karburátor WALBRO, lišta a řetěz Oregon.


Viem, že by som otcovi spravil radosť nejakou motorovou pílou. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny,. NYNÍ S BONUSEM - 5x BROUŠENÍ ŘETĚZU ZDARMA. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie motorova pila hecht.


Detská motorová píla zelená. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Reťazová píla s motorom o obsahu cm3. Malá a lehká vyvětvovací motorová pila s výkonem kW a délkou lišty cm.


V kategorii motorové pily naleznete řetězové pily značek Hecht , VeGA, Ryobi, Stiga a dalších, vybavené spalovacími dvoutaktními motory. Nevíte jaká motorová pila je pro vás nejvhodnější?

Súhlasím Naša stránka využíva na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním našich stránok. I motorová pila je pro vás investice a proto vám rádi i při nákupu motorové pily Hecht poskytneme konzultace, abyste si byli jisti, že kupujete výrobek, který vám bude dobře sloužit. Samozřejmostí je záruční i pozáruční servis na motorové pily Hecht buď našimi vlastními silami, nebo ve spolupráci s našimi servisními partnery.


Měl sem motorovou pilu 9a se slevou mě stála jak husquarna, která by sice měla menší objem motoru, ale řezala by dotedˇ. Jsem rá že jsem se té pily i pod cenou zbavil. Kvalitní motorová pila disponuje vysokým výkonem a krouticím momentem, díky těmto parametrům můžete s motorovou pilou řezat velké množství dřeva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky