úterý 19. září 2017

Odpuzovač komárů a much

Při použití WESPEN-FREY zamezíte tvorbě vosích hníz dále působí odpuzuje komáry, vosy, sršně, moly, které udržuje v uctivé vzdálenosti. Dlouhá živostnost a velmi příjemná levandulová vůně. Pořiďte si odpuzovač hmyzu, účinný přípravek, který vás zbaví dotěrných komárů , mušek nebo mravenců. Vsaďte na kvalitní odpuzovače, Raid proti komárům nebo přípravky OFF!


Raid odpuzovač much a komárů nocí včetně náplně 1ks proti mouchám a komárům Raid nocí bojuje proti komářům a tygrovým komárům s rychlým,. Detailní popis produktu.

Efektivní, tiché a diskrétní zařízení - ideální pro použití ve všech částech domu. Tento odpuzovač komárů zažene komáry zcela bez chemie a je proto vhodný zejména do obytných místností. Komáři jsou odpuzování vysokofrekvenčním tónem. SADA ks vysoce účinného odpuzovač vos, včel, sršní, komárů a much HAGOPUR. Elektronický odpuzovač komárů a much napájen pomocí 230V AC zásuvky.


Odpuzovač komárů do zásuvky 230V. Před lety jsem napustila repelentem prostěradla (už nevím jméno) a obalila tím králíkárnu. Nemělo to pražádný efekt již kousek od prostěradla.


Komáři a mouchy jsou odpuzovány vysokofrekvenčním tónem (ultrazvukem), který lidské ucho nedokáže zachytit.

Děkujeme Vám za zakoupení odpuzovače komárů a much. Nepostradatelný pomocník v ochraně proti dotěrnému a neodbytnému hmyzu. Rozsvíti se zelená a červená kontrolka. Po jedné minutě začne přístroj vysítlat ultrazvukový tón. Tento tón neprostupuje zdmi, odráží se od tvrdých ploch a vytváří odrazový efekt, proto nejlepších výsledků dosáhnete, pokud přístroje neumístite za nabýtek, záclony a jiné překážky.


Už máte plné zuby bzučících much , které vám nedají ani na chvíli pokoj? S praktickým a originálním ekologickým odpuzovačem. Jako přírodní odpuzovač lze použít i citrusy – pomeranče, citrony. Buď je nechte ležet na stole jen tak rozpůlené nebo namočte jejich slupky do vody a tuto voňavou vodu rozmisťte kolem.


Nevoní jim ale ani muškáty. Díky ultrazvuku, který vydává spolehlivě odpudí veškeré hlodavce nebo. Jako odpuzovač hmyzu působí u muškáty Mezi osvědčené bojovníky proti mouchám, komárům, molům, octomilkám a dalším vetřelcům patří například pelargonie. Muškáty patří mezi oblíbené balkonové rostliny, mnozí však netuší, že mají také výrazné repelentní účinky. Kapesní odpuzovač komárů.


Elektrický odpuzovač hmyzu a hlodavců Riddex je účinný způsob, jak se zbavit potkanů, myší, švábů, pavouků, brouků, much, komárů a jiné nepříjemné havěti z Vašeho domova. Lze ji rozsvítit nebo zhasnout pomocí tlačítka na krytu. Specifikace: účinnost vmístnosti až 1m² odpuzovač je napájen ze síťové zásuvky činnost odpuzovače je signalizována zelenou diodou Zboží je zcela nové, v originální krabičce.


Zbavte se komárů , ovádů a much s elektrickým lapačem hmyzu.

Většina druhů hmyzu je pro člověka nepříjemná a obtěžující. I když je hmyz nezbytný pro opylování plodin a podobně, rádi se hmyzu zbavíme. Vletu much a komárů do místnosti můžeme částečně zamezit, když do okenních truhlíků vysadíme afrikány nebo bazalku s mátou a levandulí. Na balkony pak nádoby s rajčaty. Vysoký výkon a bezpečný provoz.


Automatická změna kmitočtu i výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky