středa 20. září 2017

Selekce kiera cassová

Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Vystudovala historii na univerzitě v Jižní Karolíně. V současnosti žije se svojí rodinou ve Virginii. Kdybyste se jí zeptali co má nejraději, pravděpodobně by vám řekla, že ujíždí na sladkých dobrotách a dortech.


Takže vlastně žena, jak má být. Příležitostí k útěku od života, který jim byl stanoven od narození.

Mám v plánu si přečíst Sirénu. Autorka patří mezi mé nejoblíbenější autory. Třpytivé šaty, roz­leh­lý krá­lov­ský palác, dívek, „boj“ o. Být obklopena světem třpytivých šatů a drahocenných šperků. Znamená to pro ni otočit se zády ke své tajné lásce Aspenovi, který je o kastu níž než ona.


Nechce se jí odejít z domova a vstoupit do nelítostné soutěže o korunu. AUTORŮV STYL, JAZYK, GRAMATIKA, KOREKTURY. Styl spisovatelky Kiery Cassové je poutavý, čtivý a svěží.


Cassová Kiera (překlad Doležalová Jana Montorio) Dcera.

Ona ovšem ani náhodou netouží opakovat romantický příběh svých rodičů! O svém životě však nerozhoduje sama. This feature is not available right now. Ale pro Americu to znamená otočit se zády ke své tajné lásce Aspenovi, který je o kastu níž než ona. Vyrůstala v Jižní Karolíně a nyní žije se svou rodinou v Blackburgu ve Virginii.


Miluje tanec, knihy, natáčení videí a jí nezdravé množství dortů. Psaní zpočátku používala jako terapii, ale později přišla na to, že přesně to chtěla vždycky dělat. Kiera Cassová vystudovala historii na Radford University.


Radfort univerzita je komplexní veřejná vysoká škola, která získala národní uznání. Ale nikoliv pro Americu Singerovou. I když je do soutěže vybrána, chce zůstat ve svém vlastním životě a věrná lásce mladíkovi, který je však kastovně mnohem níže.


Pro třicet pět dívek je Selekce životní šancí. Kniha povídek ze světa Selekce. Než se America přihlásila do Selekce , jiná žena musela projít touto soutěží, aby se stala královnou. Nyní žije se svou rodinou v Blackburgu va Virginii.


Pro dívky je Selekce životní šancí. Selekce od americké autorky Kiery Cassové je další v řadě dystopických románů zaměřených na mladé dospělé. Selekce se odehrává v zemi Illéa na území bývalých Spojených států, které zanikly po porážce Ruska ve čtvrté světové válce.


Pokračování bestsellerové série Selekce.

Když byla Eadlyn přinucena zúčastnit se Selekce , netušila, že by se mohla zamilovat do jednoho z nápadníků. Ze Selekce už také víme, že Kiera umí vytvořit velmi zajímavý vlastní svět. Princezna Eadlyn od malička stále dokola poslouchala vyprávění o tom, jak se potkali její rodiče. Tentokrát se sice nacházíme v současnosti, paralelně s ní ale existuje i svět, kterému vládne věčný Oceán. Vše je dokonale promyšlené a propojené a já jsem málem začala věřit, že sirény opravdu existují.


Nadešel čas, kdy vítězka Selekce bude korunovanákrálovnou. Když byla America vybrána, aby soutěžila o korunui srdce prince Maxona, nikdy se jí nesnilo, že by seprávě ona mohla stát královnou. Po střední škole bylo její vášní divadlo, přesto dále vystudovala Univerzitu v Radfordu, obor historie. Pre tridsaťpäť dievčat je Selekcia životnou šancou. Príležitosť uniknúť svojmu osudu, vstúpiť do okázalého sveta rób a drahých šperkov.


Do Selekce vstoupilo dívek. Nyní jich je již jen šest, ale soutěž o srdce prince Maxona je tvrdší než kdykoli předtím. A k tomu všemu se America.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky