čtvrtek 21. září 2017

Plastový květináč

Lamela truhlík WERBENA RATAN 1x 5tmavě šedá. Plastový koš kulatý RATTAN 15L crema. Kč CERINO Velikonoční svíčka motiv vajíčko hladké. Sháníte venkovní květináč, který by vynikal nejen svými vlastnostmi, ale i vzhledem?


U nás si jistě vyberete!

V naší nabídce jsou venkovní plastové květináče různých tvarů, velikostí i barev. Pro každou zahradu, balkon a terasu máme ten pravý květináč. Vybírat můžete z klasických, designových i samozavlažovacích květináčů.


Hranatý květináč kónického tvaru. Vybírejte z různých materiálů - plastový , betonový, keramický, ratanový, terakotový, proutěný nebo dřevěný. Květináč hranatý ZORA terracota. Kupte si speciální květináč na orchidej, bylinky, bonsaj a rajčata.


Balení obsahuje samozavlažovací systém Lechuza včetně ukazatele hladiny vody.

Nádrž na vodu litry a výpustný ventil pro odtok přebytečné dešťové vody. Díky tomuto systému již nehrozí přelití květiny i při intenzivním dešti. Doporučené maximální rozměry rostliny: výška 90cm a výška kořenového balu cm.


Velký plastový květináč v terakotové barvě má čtvercový půdorys a nabízí objem litrů. Je vhodný pro umístění doma, ale i na balkóně, terase či zahradě. Na výběr z více velikostí. Je vyrobený z vysoce kvalitního, lehce omyvatelného materiálu, odolný vůči mrazu a povětrnostním vlivům.


Využijte akční poštovné. Tohle zboží Vám dovezu za akční poštovné Kč. Tato nabídka platí do dnešní půlnoci. AKCE sada 99-sada 65-Více zde Truhlík STORK Š28xD84xVčerná. Nový, elegantní plastový květináč v imitaci dřeva.


Vhodný pro využití ve venkovním prostředí, odolný vůči mrazu i slunci. Oceníte lehké plastové provedení pro přenášení. S vnitřní černou vložkou pro jednoduché zasazení květin.


Můžete použít také jako obal pro již zasazenou květinu. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Stylový plastový květináč. Moderní vzhle snadná údržba, dlouhá životnost. Technické údaje: výška výrobku: 44cm šířk. Blenheim Half Barrel je superfunkční a designový květináč.


Vyrobený z vysoce kvalitního plastu. Více o poštovném se dočtete na stránce častých dotazů. Cena platí pro balíčky, které je možné zaslat službou Balík do ruky od České pošty. Nohel Truhlík LOBELIA plastový terakota 60cm.


Matný plastový truhlík z pevného plastu je vhodný k pěstování květin a zeleniny, řízkování květin. Součástí tohoto květináče je vyjímatelná plastová vložka v černé barvě. Rostliny se zasazují do této vložky, která se vloží do vnějšího květináče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky