pondělí 25. září 2017

Truhlíky na kytky

Ve světě existuje asi deset tisíc odrů které lze dělit na vzpřímené, převislé, polopřevislé a jejich květy pak na jednoduché, plné i poloplné. I když je pěstujete ve stínu, stejně jim nezapomeňte dopřát vydatnou zálivku a každý týden hnojivo. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Dřevěný zahradní květinový truhlík, květináč drewfilip 85. Materiál masivní jehličnaté dřevo, povrchová úprava mořidlo. Zabýváme se výrobou dřevěných obalů na květináče pro venkovní i vnitřní použití.

Obaly jsou vyrobeny z borového nebo smrkového dřeva. Pokud si chcete pořídit květináč nebo obal na květiny, pak jste u HORNBACHu na správné adrese. U nás najdete vše potřebné pro pěstování rostlin: objednejte si truhlíky na květiny nebo květináče v e-shopu HORNBACH s doručením přímo k vám domů.


Zábrana do oken na truhlíky je ideální. Proutěné truhlíky na balkón z bílého proutí jsou vyložené igelitem a mají háky na zavěšení. Ideální na balkóny či okenní parapety.


Květináče, truhlíky a kontejnery. Venkovní truhlík na kytky z teakového dřeva. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Osázejte si truhlíky a květináče balkónovými květinami! A když nemáte balkon nebo terasu, můžete si truhlík dát jen tak na okenní parapet. Zavěste si kytky stylově s naším bílým květníkem. Samozavlažovací truhlíky mají „dvojité dno“.


Odesláním e-mailové adresy udělujete souhlas k zasílání obchodních sdělení, který můžete v budoucnu odvolat. Sleva se nevztahuje na produkty označené Prodej za velkoobchodní ceny. Děkujeme za vložení vaší e-mailové adresy. Plastové truhlíky jsou mrazuvzdorné a lehké.


Truhlík na květiny plastový. Nabízíme také truhlíky samozavlažovací. Prozkoumejte nástěnku „ Kytky “ uživatele Kristýna Nováková na Pinterestu.


Na parapet (uvnitř bytu) nebo na plech (ven před oknem)? My jsme dostali nová okna, tak ohrádka pro truhlíky musela dolů. Plech za oknem je poměrně úzký a určitě mi těžké kytky truhlíky převrátí.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Pokud máte truhlíky se záplavou květin na oknech ve vyšších pattech, co kdyby se stalo, že spadnou zrovna ve chvíli, kdy pod oknem někdo půjde nebo tam bude zaparkované auto?


To by pak škoda byla o mnoho větší.

Vyplatí se proto upevnit truhlíky opravdu pořádně a důkladně. Měli byste jim dopřát odhlehčený substrát a pořídit si na ně speciální hnojivo. Pozor dejte na umístění. Bazalka například nesnese přímé slunce.


Potřebují také odtok vody z truhlíku, protože jinak uhnijí,“ radí Jana Sprátková.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky