čtvrtek 28. září 2017

Štípačka za traktor

Jetzt neu oder gebraucht kaufen. Die liebsten Fashion-Marken kaufen. Das ist bei eBay angesagt und neu. Von Generator bis Wäsche. Alles finden, was Sie brauchen.


Wir machen die Rückgabe einfach.

This feature is not available right now. Technické parametry: Štípačka má vlastní rozvaděč na ovládání, a to klasický nebo s automatickým vypínáním. Prodám kuželovou štípačku dřeva za traktor poháněnou kardanem. Ostatní - nabídka: štípačka za traktor.


Vám velmi usnadní přípravu dřeva na zimní sezónu. Pro každého, pro koho je ruční štípaní dřeva příliš náročné, bude neocenitelným pomocníkem. Na štípačce je náš kalený kužel průměr 1mm délka 300mm.


Pro zájemce možnost zapujčení a vyzkoušení štípačky na dní.

Vysoce kvalitní štípače dřeva s tlakem až tun. Skladem horizontální štípačky, ale i vertikální štípače. Dále i štípač v kombinaci s propojením za traktor. Silná štípačka za traktor do třetího bodu na metrová polena, má stavitelný stůl takže se dají štípat i polena menších délek. Prodám štípačky na dřevo za traktor o štípací síle t. BRUDER Detailně propracovaný model štípačky, jehož součástí jsou špalky dřeva.


Bruder Stipacka dreva za traktor spalky najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Je lechká 45kg mužete sní štípat přimo v lese.


Glede na težo s katero je obremenjen traktor moramo redno temu prilagajati tlak v pnevmatikah. Pnevmatike so v primeru nepravilnega tlaka izpostavljene večji obrabi. Zaradi manj ojačane bočnice radialne traktorske pnevmatike so pnevmatike manj primerne za delo v gozdu. Návěs, přívěs, kára za traktor 24. Drtič větví za malotraktor - Pirana Drtič větví bere větve s listím, jehličím, rozvětvené, suché, mokré, vezme i desky a trámy Jeden z nejlepších štěpkovačů na českém trhu.


Pumpa za hidrauliku za traktor IMT 5Original pumpa za hidrauliku za traktor IMT 5, imam i ostale dijeove hidraulike za traktor IMT 53. Jestliže hledáte, kde objednat nové rozmetadlo, pak jste tu správně. S výběrem poradíme a zboží co nejrychleji odešleme.

Jaké rozmetadlo potřebujete? Nakupujte chytře a šetřete. Vám porovná ceny z tisíce obchodů. Veliki izbor polovnih i novih traktora. Kupovina, prodaja, zamena.


Drtiče za traktor Drtiče a štěpkovače - Drtič větví - dřeva Na českém trhu se pohybuje velké množství různých drtičů a štěpkovačů větví s velkým rozptylem cen. Mulčovače za traktor německého výrobce JANSEN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky