pátek 29. září 2017

Plastové zatravňovací pásy

Trápí vás vyježděná příjezdová cesta? Potřebujete zpevnit svah nebo chodník? Betonové zatravňovací dlaždice příliš vysušují hlínu, takže tráva. U plastových zatravňovacích rastrů nedochází k nadměrnému vysušování zeminy jako u výrobků betonových, tím se stává zatravněná plocha stále zelenou po celý rok.


NOVINKA : Nyní u nás můžete nakoupit i plastové zatravňovací dlaždice. Zatravňovací dlažby umožňují zpevnění ploch a zároveň jejich zatravnění. Spáry lze také vyplnit štěrkovou drtí.


Ze svého sortimentu vám nabízíme hned několik druhů takové dlažby. V našem sortimentu naleznete zatravňovací rohože TENAX, jichž jsme výhradní dovozci. Ceny jsou uvedeny bez dopravy. Doprava bude kalkulována z Čeperky.


Prodáváme zatravňovací dlaždice po kusech i jako kompletní řešení. Odolnější, než jsou běžně k dostání, přímo z recyklátu. Vhodné i pro sběr odpadů. Odvodňovací plastové žlaby.


Lehké plastové plotové základy. Podplotové plastové dílce. Jsou vyrobeny z vysokohustotního polyetylenu (HDPE) který se vyznačuje mimořádnou odolností proti povětrnostním vlivům, pevností a barevnou stálostí. Plastový zahradní stavitelný obrubník.


Jejich užitné vlastnosti jsou naprosto srovnatelné, jak z hlediska zátěže (viz. technické listy výrobků), tak z hlediska UV stability. Tvárnice jsou vyráběny v barvě zelené (Guttagarden) a v barvě černé. Díky své nízké hmotnosti a praktickému systému zámků se ideálně hodí do každé zahrady.


Nabízíme Vám tvárnice od dvou výrobců, GUTTA ČR a Transform. Naše zatravňovací dlažba ECORASTER v jednom přehledu. Vyberte si z naší nabídky zatravňovací dlažby. Chcete-li mít povrch zelený, pak použijte směs zeminy s vysokým podílem humusu, do které budou přidána travní semena.


Prostor v tvárnicích však lze vyplnit i jemným štěrkem nebo jej můžete nechat prázdný - to v případě využití tvárnic jako dočasné komunikace na stavbě či například v průmyslových provozech. Konstrukce a minimální výška dlaždic GEOFLOR umožňují trvalou nebo dočasnou pokládku na již existující trávníky. Pokládka zatravňovacích tvárnic je skutečně velmi jednoduchá. Jsou určené ke zpevnění a stabilizaci zeminy bez omezení cirkulace vody a vzduchu. Jsou ideální náhradou dlažby, asfaltu nebo betonových desek.


Dlažební mřížka nejen dokonale zpevnění půdu, ale také výborně plní ozdobnou funkci s výplní dekorativními kamínky. Vysokozátěžové zatravňovaní dlaždice RUNFLOoR jsou určeny pro stabilizaci travnatých, písčitých a hliněných povrchů heliportů, sportovních letišť, omezeně využívaných parkovišť těžších vozidel, dostihových drah a výběhů pro hospodářská zvířata. Jedna zatravňovací dlaždice vás tak vyjde na pouhých Kč, tj. Kč za metr čtvereční zatravňovací dlažby! Rychlý nákup i bez registrace.


Se zatravňovací dlažbou ECORASTER získá půda přirozenou schopnost zadržovat vodu, tím vytvoříte zpevněné plochy, které snesou vysoké zatížení. Zatrávňovacie tvárnice určené na spevnenie zelených trávnatých plôch, príjazdových ciest a parkovísk. Rýchla a jednoduchá pokládka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky