úterý 26. září 2017

Ocelový sloupek

Včetně úchytu se šroubem. Oplocení LAMARK montujeme buď do zděných případně betonových sloupků. Takové řešení si musí připravit klient sám. Pokud chcete mít prvky montované do ocelových sloupků, můžete si je objednat od nás. Kotvení sloupku šrouby nebo můžete zvolit variantu pro zabetonování.


Sloupek ocelový Antracit 48mm.

Plotová vzpěra Antracit. Ocelový uzavřený profil, obdélníkového tvaru s podélným svárem, tak zvaný jekl, slabostěnný. OD 15Kč Detail produktu. Válcovaný za tepla v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností.


Ocelový sloupek jednoduchého kruhového tvaru je vhodný v jakémkoliv venkovním prostoru. Možnost pevného kotvení, šrouby nebo betonováním. K dispozici i sloupek ošetřen zinkováním.


Ocelový zahradní elektrosloupek E2Z slouží pro připojení elektrospotřebičů v prostoru Vaší zahrady. Vhodný pro plechové plotovky a ploty.

Finančně výhodný plotový sloupek. Zelený sloupek s nasazenou plastovou čepičkou má tloušťku stěny mm a má již přimontované horní držáky pro vodící drát pletiva. Držáky na střed a spodní část je možné dokoupit.


Pro travnaté a ostatní plochy je ideální sloupek. Pokud je již podezdívka hotová, tak se ocelový sloupek připevňuje pomocí upevnění sloupku. Rýgle se přidělávají do stávajícího zděného sloupku pomocí upevnění rýgle pro zděný sloupek. Zahrazovací ocelový sloupek se řetězy. Průměr základny je cm.


Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky. Po nákupu není nutné výrobek natírat krycí barvou.


Uzavřené profily se čtvercovým průřezem, tedy jekly různých rozměrů i výrobních délek přesně podle vašich potřeb. Tyto čtvercové profily nabízíme. Upevnění rýgle na ocelový sloupek Systém ocelového oplocení je naprosto nová myšlenka, jak zajistit oplocení Vašeho domu tak, aby si zákazník mohl realizovat svá specifická přání a řešení.


Vyroben ze švové trubky průměr 43mm, stěna 0mm. Upraven povrchovým základovým nástřikem. Kovová ohradníková tyčka má tloušťku mm.


Ocelový zahrazovací sloupek Estetická a pevná ocelová konstrukce sloupku s vysoce odolnou povrchovou úpravou vypalované barvy nebo zinku.

Nebo ocelovou patkou pro kotvení šrouby. Ke sloupku je nutné doobjednat speciální izolátory se závlačkou. Je vhodný zejména do tvrdé země. BPU Kl č na zemn vrut, vyroben z ocelov ho plechu bez povrchovej pravy, s la stěny mm.


Určen k mont ži zemn ch vrutů. Jak zemn ch vrutů s deskou tak k mont ži zemn ch vrutů sloupku. Abychom mohli vytyčit pozemek, je třeba jej oplotit.


Zamezíme tak pohybu nežádoucích osob, případně zvěře na našem pozemku. Chystáte se betonovat sloupky. Jsou vysoce odolné vůči atmosférickým vlivům a UV záření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky