čtvrtek 12. března 2015

Motorový fukar

Preisknaller bei ROLLER. Große Auswahl - Clever einrichten! Die Wegbereiter für kluges Online-Shopping - jeder Kauf eine gute Entscheidung! Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Fukar je navyše možné využiť aj ako náhradu metly pri upratovaní dlažby, spoľahlivo odfúkne smeti, prach, aj drobné kamienky.

Vyfúnke nečistoty aj zo škár dlažby, čo s metlu nezvládnete. V zime si poradí aj s čerstvým prašanom. Výkonný fukar HECHT 9s dvoutaktním motorem o obsahu cm3.


Motor o objemu 173cms jmenovitým výkonem 4kW. Rotační kartáč pro zametání chodníků. Sací hubice pro vysávání špatně dostupných míst.


Motorový Vysavač fukar AGBLV je výborným pomocníkem na každé zahradě, kde jsou různé stromy a keře.

Každý vlastník takové zahrady ví jaké to je uklízet na podzim listí spadlé z listnáčů. Aku fukar Greenworks GD60AB 60V. Aku zádový fukar Greenworks GD60BPB 60V.


Vybírejte si Vysavače listí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jeseň bez koberca z mokrého lístia na dvore, v záhrade alebo na chodníkoch v parku. Fúkače STIHL umožnia, aby boli Vaše plochy čisté.


Tento stroj je vhodný především pro majitele sadů kde je potřeba rosit. Zádové umístění motorové jednotky velice ulehčuje práci a zajišťuje tak pohodlí pro celodenní pracovní činnost. Výkonný motor spolu se speciálně navrženou turbínou neúnavně ženou vzduch přes foukací trysku ven.


S pomocí vysavače vysajete veškeré nečistoty, zatímco s pomocí fukaru vyfoukáte veškerá hůře dostupná místa. Nasáté listí je nejprve zmulčováno ocelovými noži, díky čemuž je vak z textilie o objemu l dokonale naplněn. Stroj je vybaven ramenním popruhem pro co nejpohodlnější práci.


Motorový fukar na listí Honda umožní snadno a kdekoliv uklidit podzimní zahradu. Díky mini čtyřtaktnímu motoru je navíc velmi tichý a ekologický. This video is unavailable.


Unavuje vás každoroční hrabání listí?

Listí snadno sfoukáte na hromadu, nebo jej rovnou. PŘÍRUČKA VLASTNÍKA – UŽIVATELE Před použitím produktu si pozorně přečtěte tuto příručku a ujistěte se, že jste ji zcela pochopili. Nasátý materiál putuje trubicí do koše zhotoveného z textilie o objemu až l. Tělo tohoto fukaru je zhotoveno z plastu a díky tomu má hmotnost pouhých kg.


Je poháněn dvoutaktním spalovacím motorem o objemu 2cms výkonem HP. Díky tomu je mmožné vyfoukat spadané listí i z. Zahradní vysavače listí, fukar na listí, nebo foukač na listí, říkejte tomu, jak chcete, ale výsledek práce je vždy stejně dobrý. Krásně čistá zahrada bez listí a nepořádku.


Režim fúkara - na premiestnovanie a hromadenie lístia, trávy a rôznych úlomkov s malou hmotnostou a rozmermi. Pro režim vysávání je stroj vybaven vakem z odolné textilie o obsahu l. HUSQVARNA 1BVX má dvě různé. Při práci je vak zavěšen na ramenním popruhu. Hmotnost bez příslušenství je pouhých kg.


Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Motorový vysavač s možností foukání ECHO ES-255ES, vybavený odlehčeným startem a důmyslným drtícím mechanismem snižujícím objem vysávaného materiálu. Tento model se vyznačuje se především velkou foukací silou, perfektním zpracováním a snadnou obsluhou. Takto upravený rosič bude dosahovat obdobného výkonu, jako stejně výkonný zádový fukar. Navíc můžete pro snížení prašnosti přidávat menší množství vody.


Hecht 4je vybaven tlakovým čerpadlem postřikové kapaliny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky